Care Of Gerd - Köp Ekologiska Produkter - C/O Gerd

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

- Inlägg taggade med "jokkmokk" -

Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.
Bastu därmed basta!

Bastu därmed basta!

Tillhör du den lyckliga skara som äger eller har tillgång till en bastu? Grattis! Flera studier visar att bastubad förlänger livet då den som bastar regelbundet drabbas mindre av hjärt-och kärlsjukdomar.
Bli bästis med borsten

Bli bästis med borsten

Visste du att en stor del av kroppens utrensning sker genom huden och att närmare ett 1/2 kilo restprodukter lämnar kroppen den vägen varje dygn. Att avlägsna döda hudceller genom torrborstning gör så att porerna hålls öppna och att avfallsprodukter lättare kan transporteras ut men även så att den fukt som du smörjer in huden lättare kan absorberas.
Testa oil pulling!

Testa oil pulling!

Att skölja (eller gnugga) munnen med olja är en gammal ayurvedisk teknik för en bättre munhälsa.
Magnesiummagi!

Magnesiummagi!

Att prova ett magnesiumbad är riktigt måste. Det är avslappnande och skönt för stela muskler och leder samt vid stress och svårigheter att somna.
 Krydda tillvaron!

Krydda tillvaron!

Kryddor sätter inte bara smak på maten. De är även bra för vår hälsa och riktiga antioxidantboosters. Här är några superkryddor.
Grön kraft!

Grön kraft!

Boosta ditt immunförsvar med grön kraft! Testa dig fram med gröna godsaker som kiwi, grönkål, gröna äpplen, spenat, avocado, spirulina, vetegräs, lime, mango, broccoli, ärter, selleri eller mynta och gör gröna antiinflammatoriska hälsosmoothies fullproppade med med vitaminer, mineraler och antioxidanter!
Gör egen massageskrubb!

Gör egen massageskrubb!

Skrubba dig en gång i veckan med en härlig oljemassageskrubb och smörj dig sedan med en ekologisk kroppsolja så slipper du vintertorr kropp.
Superfrö!

Superfrö!

Quinoa är en ört med små frön som har blivit en av nutidens hetaste superfood.
Naturlig detox för ansiktet!

Naturlig detox för ansiktet!

Visste du att en ansiktsmask med jordgubbar nästan kan skapa mirakel för din hud? Jordgubbar rengör på djupet, ger fukt, näring och lyster, bleker pigment- och aknefläckar, lindrar små inflammationer i huden och sägs även kunna minimera fina linjer och rynkor.
Fantastisk växt med fina egenskaper

Fantastisk växt med fina egenskaper

Solrosen är en fantastisk växt med många fina egenskaper. Solrosens blomma innehåller 2000 frön och varje frö innehåller cirka 30% olja. Dessa frön kallpressas och utvinns till en guldfärgad vegetabilisk olja som är lika bra för både insidan och utsidan av kroppen.
Som sammet för huden!

Som sammet för huden!

Choklad är inte bara gott och välgörande för vårt sinne. I århundraden har kakaosmör som utvinns från kakaobönorna också använts på huden för dess mjukgörande egenskaper.
Ett måste i hemapoteket

Ett måste i hemapoteket

Det finns vissa läkeväxter som är sådär alldeles extra användbara. Arnica Montana (även kallad Slåttergubbe) är en av dem.
Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

Nu säljer vi 70% Handdesinfektion

I veckan skriver Norrbottens största dagstidning NSD om oss på c/o Gerd och att vi ställer om till Handdesinfektion. Med anledning av detta är det många som ringer in och vill köpa till sitt företag, äldreboende samt privatpersoner.
c/o GERD HÖSTBOOST MED LOFSAN - 24 26 Augusti

c/o GERD HÖSTBOOST MED LOFSAN - 24 26 Augusti

Börja hösten på allra bästa sätt med en härlig höstboost i Jokkmokk! Under tre dagar kommer vi ha en underbar träningshelg med fokus på att må bra! Vi på c/o Gerd önskar er hjärtligt varmt välkommen till Jokkmokk och på detta fullmatade program! Under helgen har vi Lofsan som vår ciceron och vad vore en träningshelg hos c/o Gerd om inte vi hade Sauna Sittningar.
RUSTAR FÖR VINTERMARKNAD

RUSTAR FÖR VINTERMARKNAD

Nu är det inte lång tid kvar till Jokkmokks vintermarknad. Vi som bor här pratar gärna om året som före och efter marknaden. Det är en stor och viktig händelse varje år. Alltid den första helgen i februari, i år för 413 gången. I bland i nära -40 ºC, andra år till behagligare temperaturer just under minusstrecket. Marknaden som från början var en samisk handelsplats fortsätter att växa som ett nav för möten, fest och utbyten. Utöver samer från hela Sápmi kommer inhemska och internationella gäster. Och redan innan luften gått ur efter den stora uppståndelse om marknaden varje år är, redan då riktas blickarna mot nästa år. Men först måsta man återhämta sig en god stund. Och lite till.
Event under Jokkmokks Vintermarknad 29/1 - 3/2

Event under Jokkmokks Vintermarknad 29/1 - 3/2

Jokkmokks Vintermarknad går av stapeln för 413 gången, tilläggas bör att detta sker en gång om året, så, vi har hållit på ett tag. Vi på c/o Gerd har massor med roliga event som sker under Marknadsveckan. Skall du till Jokkmokk ser vi varmt emot att få ta hand om dig en stund!