Vad är hyaluron och vad är det bra för?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Vad är hyaluron och vad är det bra för?

Vad är hyaluron och vad är det bra för?

Hyaluron är en fuktbindande långkedjig sockermolekyl som finns naturligt i huden och är ett av de mest effektiva ämnen som kan hittas i natur-kosmetiska anti-aging produkter. 
Hyaluronsyra återfuktar effektivt inifrån och på så sätt motverkar rynkor och slätar ut huden. Då kroppen blir äldre produceras inte lika mycket hyaluronsyra som i ungdomsåren och det börjar bildas fåror i huden. Hyaluronic Skin Boost ger precis som namnet låter en boost till din hud och reducerar fina linjer och ökar hudens elasticitet. Förutom hyaluronsyra innehåller den mineralrikt gurkvatten, som hjälper huden att hålla sitt alkaliska pH-värdet i huden och minskar risken för inflammation, samt aloe vera som lugnar och återfuktar.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden fYKZSS:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.