Ansiktsolja - Köp ekologiska ansiktsoljor - careofgerd.se

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Ansiktsolja


VÄLJ RÄTT EKOLOGISK ANSIKTSOLJA

TORR HY SOM TÖRSTAR > Blueberry Queen Facial Oil. 
NORMAL TILL LÄTT TORR HY > Cloudberry Facial Oil. 
OBALANS/ HORMON/ ACNE >  Lingonberry Clear Skin. 
KÄNSLIG > Organic Jojoba Oil.

Care of Gerds ansiktsolja är producerad i Svenska Lappland, Jokkmokk, samt innehåller ekologiska och naturliga råvaror. Våra grundpelare är värnade om människa, djur och natur. Därför kan du som kund hos oss känna dig trygg med att handla produkter som är ekologiskt tillverkade och av hög kvalitet. Hos oss hittar du ansiktsoljor för både den mogna och torra till den obalanserade och känsliga huden. 

Vad är en ansiktsolja? 

En ansiktsolja är till skillnad från en ansiktskräm helt oljebaserad och består av vegetabiliska oljor. Likt en ansiktskräm, vårdar och balanserar den huden men har några extra egenskaper på grund av sin uppbyggnad. Olika typer av olja har olika molekylstorlek, vilket innebär att de kan penetrera huden på olika sätt. Exempelvis har en olja med stora molekyler svårare att tränga sig in i huden, medan en olja med mindre molekyler kan gå djupare ner. Därför har en ansiktsolja flera fördelaktiga egenskaper för huden när det gäller återfuktning. 

Varför ska jag använda ansiktsolja i min hudvårdsrutin? 

En ansiktsolja är perfekt att använda när huden behöver extra näring och återfuktning. För att hjälpa huden att bibehålla sin egna naturliga balans är det ett bra val att inkludera i sin hudvårdsrutin. Då en ansiktsolja även är helt vattenfri passar den utmärkt under de kallare årstiderna. Till skillnad från en ansiktskräm kommer en olja agera som ett skyddande lager då den inte fryser på huden. 

Hur ofta ska jag använda ansiktsolja? 

Alla har olika behov av återfuktning och näring och kan därför behöva applicera olika mycket. Det är alltså upp till just dig och din huds unika behov hur ofta och mycket du behöver applicera. Exempelvis kan en torr hud att absorbera snabbare och behöva applicering morgon och kväll, medan en mindre torr hud kan behöva applicering endast kväll. Är man extremt torr kan man även blanda olja med sin ansiktskräm för en extra fukt och närings boost. För att få ut bäst effekt av en ansiktsolja, är det fördelaktigt att applicera produkten vid samband med rengöring eller ansiktsvatten. En fuktig hud har i regel mer öppna porer, vilket gör det lättare för ansiktsoljan att sjunka in. 

Varför välja en ekologisk ansiktsolja? 

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är skillnaden på en vanlig ansiktsolja och en ekologisk. En ekologisk ansiktsolja innehåller ekologiska och naturliga råvaror som kommer att vårda din hud på ett skonsamt och hållbart sätt. Många produkter idag innehåller för aktiva ämnen som kan störa det naturliga mikrobiomet. Mikrobiomet består av unika mikroorganismer som jobbar för att skydda dig och din hud. Med våra ekologiska ansiktsoljor kan du både vårda din hud och hjälpa ditt mikrobiom att bibehålla sin naturliga balans. Med det sagt, kommer alltså en ekologisk arbeta med att på lång sikt med att vårda din hud. 

Vilken ansiktsolja passar min hud?

Alla är unika som personer och har därför olika behov, likaså är det med våran hud i ansiktet. Hos oss hittar du fyra olika ansiktsoljor som passar de olika ansikts typerna och behov. 

Blueberry Queen Facial Oil - Passar dig med torr och mogen hud

Cloudberry Facial Oil - Passar dig med normal och yttorr hud 

Lingonberry Facial Oil - Passar dig med obalanserad, hormonell och aknebesvär

Pure Jojoba Oil - Passar dig med extra känslig hud