Ekologisk Facial mist från Care Of Gerd online

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Hudvård / Facial Mist

c/o Gerds Facial mist

En mist går under många namn. Toner, ansiktsvatten eller som vi valt att kalla den, facial mist. Oavsett namnet så har en ekologisk facial mist tre viktiga uppgifter i den moderna hudvården.

Skapa rätt PH-balans

Vanligt kranvatten har ett högre PH-värde och verkar inte positivt på hudens syramantel. När du mistar din hud med vår ekologiska ansiktsvatten så PH-neutraliserar du huden till rätt nivå.

Skapar återfuktning

Huden behöver mycket fukt och med en väl formulerad ekologisk toner så skapar du förutsättningar för din hy att binda fukt.

Viktig del i rutinen

Vi brukar dra parallellen med en disktrasa. Att torka upp någonting med en torr disktrasa kräver sin person. Det går inte speciellt lätt. Det är precis samma sak med huden i ansiktet när vi vill slussa in aktiva substanser. När du applicerar ett ekologiskt serum, ansiktssolja eller kräm så absorberas det lättare av en lätt mistad hud.

Alkohol i ansiktsvatten – bra eller dåligt?

Vi använder inte alkohol i vår ekologiska ansiktsvatten. Om man har en fet hud eller lider av acne så kan det kännas frestande att torka ut dem med starka kosmetiska produkter. Vår filosofi är att skapa balans i huden med milda med mycket potenta aktiva substanser och på så sätt nå en hud i balans.

Vad använder man istället då?

Om du har en obalanserad eller/och storporig hy så är vår Eco Facial Herbal Mist den vi rekommenderar. Här är den aktiva substansen trollhassel – den har lugnande egenskaper för hy i obalans. Har du acne så verkar den för att rengöra och innehåller naturligt antiinflammatoriska ämnen. För hy med obalans krävs konsekvens för att nå ett bra resultat och vi rekommenderar vår hudvårdsrutin med lingon.

Har man normal till torr och mogen hud är rosvatten underbart för huden. I vår serie heter den Rose Facial Mist och doftar ljuvligt av rosor men på ett neutralt sätt. För normal till torr och mogen hud ger den spänst och fukt till huden på ett optimalt sätt.

Applicera genom att spraya i ansiktet eller på en pad för att sen applicera i ansiktet.

Supertips för dig som vill ge din hy lite extra!

- Våra ekologiska ansiktsvatten fungerar även utmärkt som settingspray till make up! Får din make up att sitta bättre och se fin ut!

- Investera till jobbet! Har du ett arbete i torr miljö eller arbetar du vid en dator! Att mista huden två till tre gånger under dagen gör underverk för både din hud och ditt humör.

- Vi bjuder alltid våra gäster som kommer till oss på ansiktsvatten – en uppskattad gest där dem kan välja att duscha på sig balanserande ekologisk mist innan vi går vidare i mötet.