CO Gerd Återförsäljare - Vill du bli CO Gerd återförsäljare?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.


Bli c/o GERD-återförsäljare!

c/o Gerd tillverkar naturliga och ekologiska produkter för hela kroppen! Våra produkter säljs hos salonger, spahotell och vissa utvalda hälsokostbutiker! Du är varmt välkommen att maila in till oss på sales@careofgerd.se så kontaktar vi dig inom 48 timmar – oftast snabbare! Vi ser framemot att få prata med dig!

- Hotell -

Har du ett hotell, konferensanläggning eller kanske ett gästgiveri? Vi har ett brett sortiment av amenities och påfyllningsbara dispenser för era hotellrum. Vi vet att era gäster förväntar sig mycket av er som destination och vi värnar om att ni skall kunna leverera ut det bästa till era gäster. Vi erbjuder färdiga lösningar till skräddarsyr efter ert behov.

Läs mer

- Salong -

Vi som har grundat c/o Gerd har arbetat som terapeuter i många år. Vi har drivit salonger och driftat span och vi har en stor förståelse för hur viktigt det är med en bra produktleverantör vid sin sida. Hos oss finner du ett brett utbud med försäljningsprodukter och salongsprodukter. Oavsett om du har ett stort spa, en hudvårdssalong, frisering, massör eller fotvårdssalong så är ni varmt välkomna att ansöka om att bli återförsäljare till c/o Gerd.

Läs mer

- Butik -

Har du en hälsokost, lifestylebutik eller kanske en designbutik? Vi har ett brett sortiment av vad vi kallar lifestyleprodukter. Produkter som både appellerar till den designintresserade som den miljömedvetna konsumenten. Tillsammans med en c/o Gerd säljare hjälper vi dig att ta fram det bästa sortimentet för din verksamhet. 

Läs mer