Bli återförsäljare

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.


Bli c/o GERD-återförsäljare!

Våra kärnvärden är äkthet med värnande om natur, djur och människa med hög funktionsgrad. Vi tillverkar alla produkter i Jokkmokk där de distribueras ut till våra återförsäljare. Vi har ett Show Room & i Stockholm på Rådmansgatan 88. Idag säljs c/o Gerd på SPA-Hotell, Hud och hårvårdssalonger, massörer, ekobutiker och lifestylebutiker. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

- Hotell -

Har du ett hotell, konferensanläggning eller kanske ett gästgiveri? Vi har ett brett sortiment av amenities och påfyllningsbara dispenser för era hotellrum. Vi vet att era gäster förväntar sig mycket av er som destination och vi värnar om att ni skall kunna leverera ut det bästa till era gäster. Vi erbjuder färdiga lösningar till skräddarsyr efter ert behov.

Läs mer

- Salong -

Vi som har grundat c/o Gerd har arbetat som terapeuter i många år. Vi har drivit salonger och driftat span och vi har en stor förståelse för hur viktigt det är med en bra produktleverantör vid sin sida. Hos oss finner du ett brett utbud med försäljningsprodukter och salongsprodukter. Oavsett om du har ett stort spa, en hudvårdssalong, frisering, massör eller fotvårdssalong så är ni varmt välkomna att ansöka om att bli återförsäljare till c/o Gerd.

Läs mer

- Butik -

Har du en hälsokost, lifestylebutik eller kanske en designbutik? Vi har ett brett sortiment av vad vi kallar lifestyleprodukter. Produkter som både appellerar till den designintresserade som den miljömedvetna konsumenten. Tillsammans med en c/o Gerd säljare hjälper vi dig att ta fram det bästa sortimentet för din verksamhet. 

Läs mer