Body Oil - Köp Ekologisk Body Lotion & Body Oil

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

Body oil & ekologisk body lotion


Trivs du bäst med att återfukta kroppen med en hudlotion eller en kroppsolja? 

Tycker du bäst om Body Lotion så kommer du förmodligen att gilla vår ekologiska body lotion. Den är tillverkad av fina ekologiska vegetabilliska oljor och går lätt in i huden.

Använder du body oil eller är nyfiken på att testa? 

Prova vår body oil, c/o Gerds varmaste rekommendation är att när ni stiger ut ur duschen eller badet, klappar ni huden torr men ha kvar lite fukt på huden. Då binder man nämligen fukten bättre, och får en mycket behaglig återfuktning. 

Care of Gerds Body Lotions är producerade i Svenska Lappland, Jokkmokk, samt innehåller ekologiska och naturliga råvaror. Våra grundpelare är värnade om människa, djur och natur. Därför kan du som kund hos oss känna dig trygg med att handla produkter som är ekologiskt tillverkade och av hög kvalitet. 

Varför ska man använda en Body Lotion? 

En Body Lotion består av en fettfas och en vattenfas som naturligt är motsatser till varandra men genom emulsion bildar en len och slät kräm. Därför passar det perfekt för dig som är ute efter en produkt som ger en lättare återfuktning till skillnad från en Body Oil. Genom att inkludera det i din kroppsvårds rutin kan du ge din hud både näring och skydd året om. 

Hur använder man Body Lotion? 

En Body Lotion har som huvudsyfte att återfukta din hud. Därför är det extra fördelaktigt att applicera produkten efter man kommer ut ur duschen när porerna är öppna. När man har tvättat sig med tvål och tensider kan även kroppens naturliga skydd bli i behov av en extra fuktboost. Då är den här typen av produkt ett bra sätt att återställa hudens balans. 

Tips! Är du en person som är mycket torr kan en Body Oil vara ett bra alternativ som även fungerar väl att kombinera med sin favorit Body Lotion för extra fukt och glow. 

Hur ofta ska man använda en Body Lotion?

Precis som vi alla är olika som personer är även våra hudar i olika behov av återfuktning och näring och kan därför behöva appliceras olika mycket. Det är alltså upp till just dig och din huds unika behov hur ofta och mycket du behöver applicera. Exempelvis kan en torr hud att absorbera snabbare och behöva applicering morgon och kväll, medan en mindre torr hud kan behöva applicering endast kväll. 

Varför välja en ekologisk Body Lotion?

En ekologisk Body Lotion innehåller naturliga och ekologiska råvaror som kommer att vårda din hud på ett skonsamt och hållbart sätt. Många produkter idag innehåller för aktiva ämnen som kan störa det naturliga mikrobiomet. Mikrobiomet består av unika mikroorganismer som jobbar för att skydda dig och din hud. Med våra ekologiska kroppsvårdsprodukter kan du på ett långsiktigt sätt både vårda din hud och hjälpa ditt mikrobioms naturliga balans. 

Vilken produkt passar mig?

Alla är unika som personer och har därför olika behov, likaså är det med våran hud på kroppen. Hos oss hittar du Body Lotions med olika dofter som passar alla hudtyper. 

24/7 Body Lotion - Doftfri som passar dig med mycket känslig hud 

Body Lotion Blueberry Vanilla Fudge - Ljuvligt doftande av vanilj som passar alla hudtyper
Body Lotion Lemongrass - Fräsch doft av citrongräs som passar alla hudtyper
Body Lotion Lingonberry - Väldoftande av citrus som passar alla hudtyper
Body Lotion Rosemary - Värmande doft av rosmarin som passar alla hudtyper