Bärboosta ansiktet!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bärboosta ansiktet!

Bärboosta ansiktet!

Boosta din hud med nyttiga blåbär även när när blåbärssäsongen är över.
Om du upplever att huden känns grå eller om du har mogen och torr hud i behov av extra näring så ska du testa vår kraftigaste hudvårdsrutin med blåbär som ger rejält med fukt och en riktig näringsboost, men i vårt sortiment hittar du många välgörande hud- och hårvårdsprodukter med blåbär.
 
Blåbär kan verkligen göra underverk för både din hud och ditt hår. De är fullproppade med nyttigheter som antioxidanter, vitaminer, mineraler och Omega 3-fetter som alla är bra för huden och hjälper bland annat till att ge en förbättrad elasticitet i din hud och på så sätt minska uppkomsten av rynkor.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Eke3UW:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29
VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

Det är äntligen dags för Jokkmokks Vintermarknad! Ni som besöker Jokkmokk får inte missa ett besök hos oss på ℅ Gerd. Här har vi samlat all information som du behöver veta.
Nu blir vi ÄNNU grönare!

Nu blir vi ÄNNU grönare!

Att vi på c/o Gerd älskar hållbarhet är ingen nyhet. Men nu tar vi steget och blir ännu hållbarare och miljövänligare och gör våra förpackningar pantbara!
Gurkmeja är guld!

Gurkmeja är guld!

Boosta din hy med gurkmeja. Den gula kryddan kan hjälpa till att lugna inflammationer, bekämpa bakterier och rensa porer.