c/o Gerd gästar Sveriges största entreprenörspodd

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o Gerd gästar Sveriges största entreprenörspodd

c/o Gerd gästar Sveriges största entreprenörspodd

Vi startade c/o Gerd som ett passionsprojekt där "på riktigt och äkta" var viktigt för oss.

Målet med c/o Gerd var att erbjuda konsumenterna ekologiska och hållbara produkter med hög funktionsgrad. Idag producerar vi ekologisk kosmetika och säljer både nationellt och internationellt - alla produkter tillverkas i vår egna fabrik i Jokkmokk. På riktigt för oss var att äga hela processen, från idé, framtagandet av produkten, producera, sälja samt marknadsföra den.

Åren mellan 2008 - 2012 var en av de mest utmanande åren rent personligt i byggandet av c/o Gerd. Men, något som för alltid kommer finnas med i kunskapsbanken att ingenting är omöjligt. Att bygga på riktigt tar tid, och det måste det få göra.

Jag och Anna-Lena är så enormt tacksam för att vi såg och tog den här möjligheten till oss - tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare på c/o Gerd produceras och säljs över 80 produkter i Sverige och på många andra marknader.

I podden - I huvudet på en entreprenör berättar jag om vår resa som tagit oss från skissbordet till att idag vara en av Sveriges största ekologiska skönhetsvarumärken.

Johan Wiklund Medgrundare & VD c/o Gerd


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden sPfB2f:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-07-03