Naturlig detox för ansiktet!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Naturlig detox för ansiktet!

Naturlig detox för ansiktet!

Visste du att en ansiktsmask med jordgubbar nästan kan skapa mirakel för din hud? Jordgubbar rengör på djupet, ger fukt, näring och lyster, bleker pigment- och aknefläckar, lindrar små inflammationer i huden och sägs även kunna minimera fina linjer och rynkor.
Göra en härligt helande och renande mask med jordgubbar.

1 matsked honung

5 jordgubbar

Skölj och mosa jordgubbarna. Tillsätt honungen. Honungen i masken har lugnande effekt. Men även honung är lätt bakteriedödande och kan läka sår och bleka ärr. Rör om och låt stå i 15 minuter.

Tvätta under tiden ansiktet och skrubba med Eco Facial Scrub. Undvik ögonpartiet. Genom att skrubba ansiktet först får masken bättre effekt. Skölj av skrubben och applicera sedan ett tunt lager av jordgubbsmasken. Låt verka i ca 20 minuter. Skölj av med ljummet vatten och applicera sedan din vanliga ansiktskräm.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden hTH7x6:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.