Krydda tillvaron!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
 Krydda tillvaron!

Krydda tillvaron!

Kryddor sätter inte bara smak på maten. De är även bra för vår hälsa och riktiga antioxidantboosters.
Gurkmeja – Kryddan nr 1 när det gäller hälsoeffekter. En kraftfull antioxidant som är bra mot det mesta, inflammationer, reumatism, ledbesvär, magbesvär och gallsten. Innehåller ämnen med anti-inflammatoriska egenskaper som liknar kortison så den är även bra mot hudproblem. 
 
Kryddnejlika – Bra mot infektioner i luftvägarna och slemlösande vid hosta samt hjälper mot hösnuva. Dämpar oro och nervositet. Lugnar magen och används mot kolik, gaser, illamående, dålig aptit och överskott på magsyra. 
 
Muskotnöt – Har antibakteriella egenskaper och det har visat sig att t ex karies har minskat om man äter denna nöt. Den är även bra för vårt hjärta och vår hjärna och kan hjälpa till att förbättra vårt minne. 
 
Pepparmynta – En antiinflammatorisk och antiseptisk ört som använts i tusentals år. Lindrande vid många åkommor i magen, och vid problem med matsmältningen. Hjälper även vid illamående.
 
Senap – Känd medicinalväxt i Sverige sedan medeltiden och har traditionellt använts mot luftvägsbesvär, astma och hosta. Man tror att det framför allt är selen och magnesium i senapen som har den effekten. Fröet har en antibakteriell effekt och innehåller nyttigheter som vitamin B3, mangan och zink.
 
Kanel – Superkrydda fullproppad med antioxidanter. Bara två gram sägs motsvara drygt 1 kg färska tomater. Bakterie- och svampdödande. Förbättrar matsmältningen och är också bra mot illamående och diarré. En tesked kanel om dagen håller blodsockret på en jämn nivå.

#1
카지노사이트
problem. by had I she us
카지노사이트 http://om987.com/
바카라사이트 http://om987.com/
온라인카지노 http://om987.com/
온라인바카라 http://om987.com/
카지노사이트추천 http://om987.com/
바카라사이트추천 http://om987.com/
안전한바카라사이트 http://om987.com/
안전카지노사이트 http://om987.com/
카지노게임사이트 http://om987.com/
바카라게임사이트 http://om987.com/
2022-12-02 @ 19:54:14
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8qmH5z:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29