Vad är tensider?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Vad är tensider?

Vad är tensider?

Tensider är ingredienser i rengöringsprodukter som gör att det löddrar i schampo och tvål.
För att tvätta bort fett och smuts från huden eller håret räcker det inte med vatten utan det behövs något som kan lösa upp fettet. För att lösa detta fett innehåller de flesta hud- och hår­rengörings­produkter tensider. Det är efter vatten den dominerande ingrediensen i de flesta vanliga märken av schampo, flytande tvål, duschkräm och bubbelbad.

Den vanligaste tensiden i tvål och schampo är Sodium Lauryl Sulfate (SLS) men den är egentligen en alldeles för skarp tensid, den tvättar helt enkelt för rent hår och hårbotten, händer och kropp och är inte bara irriterande för huden utan även vår miljö då det kommer ut i avloppsvattnet.

All hud, i ansiktet, på kroppen och i hårbotten/skalpen mår bra av ett naturligt mikrobiom, ett bra pH-värde. Rubbar man det genom att använda för starka tensidprodukter eller andra produkter så rubbar man även det naturliga mikrobiomet.

Väljer du en c/o Gerd tvål eller ett schampo kan du vara helt säker på att du bara utsätts för milda tvätt-tensider. ALLA våra rengörande hud- och hårvårdprodukter är snälla både mot din hud och vår miljö 💚

#1
Jackpot slot 138
Slot sessions can be more enjoyable when you're with friends. When a slot is 'gacor,' The Joy of Unexpected Wins often becomes the center of attention, and everyone wants a piece of the action. Sharing the thrill of unexpected wins and near-misses can create fantastic memories.
2023-09-20 @ 11:38:12
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden dSK95h:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-25