Bikarbonat är bäst!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bikarbonat är bäst!

Bikarbonat är bäst!

Bli av med fläckar och dålig lukt, rengör ugnen och avloppet ? allt med bikarbonat.
Bikarbonat kan användas till hundratals fler saker än att baka med. Och till skillnad från annan rengöring är det en helt naturlig produkt som till och med produceras i våra kroppar. Bikarbonat innehåller inga frätande ämnen och är helt giftfri – och i förhållande till andra medel, väldigt prisvärd. Så varför inte rengöra hemma lite naturligare med hjälp av bikarbonat?
 
Ta lite bikarbonat på en fuktig trasa och torka av ytorna i köket eller badrummet. Det är väldigt enkelt att rensa avloppet med bikarbonat och vatten. Koka upp fyra deciliter vatten. Häll två deciliter bikarbonat i avloppet och sedan kokande vatten ovanpå det. För super-igengrott avlopp, lägg då till en deciliter bikarbonat i avloppet och följ upp med lika mängd ättika. Täck sedan avloppet med ett litet fat eller kruka till dess att bubblandet avtagit. Häll kokande vatten på det igen. Upprepa vid behov. 
 
Gör en pasta av bikarbonat och några droppar vatten för att rengöra ditt kakel med en svamp. Bikarbonat fungerar även bra för att rengöra vasken eller kyl och frys. Bikarbonat hjälper också till att neutralisera obehaglig lukt i kyl och frys.
 
Fastbränd mat kan vara svårt att får bort ur kastruller och från bakplåtar. Men det finns ett snabbt och enkelt knep som gör den skinande ren på nolltid. Allt du behöver är vatten och bikarbonat. Häll vatten och bikarbonat i kastrullen och koka upp. Låt svalna och häll sedan ur vattnet och diska rent den.
 
Rengör ugnen med bikarbonat, ättika och stålull.
Du kommer också att behöva en sprayflaska, handskar och en fuktig trasa. Börja med att ta ut ugnsgallren. Fyll sedan sprayflaskan med ättika och spraya insidan av ugnen. Strö ut bikarbonaten, extra mycket på de mest nedsmutsade delarna. Då kommer det att börja bubbla. Låt det vara några minuter i upp till en timme. Efter det, ta på dig handskarna och skrubba med stålull och använd den fuktiga trasan för att torka bort. Var noga med att torka igenom hela ugnen så alla rester försvinner.

#1
OKBET game
I found this post very interesting and informative. Thank you for sharing your special thoughts with us. My site: OKBet
2023-01-12 @ 10:31:52
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden NYZ5b9:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29