Ett måste i hemapoteket

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Ett måste i hemapoteket

Ett måste i hemapoteket

Det finns vissa läkeväxter som är sådär alldeles extra användbara. Arnica Montana (även kallad Slåttergubbe) är en av dem.

Arnica Montana är en av våra viktigaste läkeväxter och den används som extrakt i många av dagens läkande salvor. Arnica fungerar bra vid led- och muskelsmärtor, ryggskott, träningsvärk, växtvärk, inflammationer i muskler, onda knän eller armbågar och åderbråck.

Arnica lämpar sig också bra vid akuta skador så som stukningar, vrickningar, klämskador, bulor och blåmärken. Den stärker blodcirkulationen, lindrar smärtan, minimerar blåmärkena och svullnaden.

Så om slår dig ibland, skaffar dig blåmärken eller har andra krämpor och smärtor ibland, se till att ha denna fantastiska lilla balm hemma! I bästa fall får den stå orörd 😊


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8bnmQj:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-23
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.