Bli bästis med borsten

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bli bästis med borsten

Bli bästis med borsten

En stor del av kroppens utrensning sker genom huden och lämnar kroppen den vägen varje dygn
Genom torrborstningen sätter du också fart på blodcirkulationen och på så sätt även hjälper utrensningen av slaggprodukter genom lymfsystemet. Cellförnyelsen stimuleras också då torrborstningen har en mild exfolierande effekt. Torrborstning ett billigt och effektivt sätt att hålla huden härligt len och skinande. Dessutom kan det hjälpa dig minska eventuella celluliter och göra så att den fukt du smörjer in huden lättare kan absorberas. 
 
I början kan borstningen känns lite hård mot huden, men huden vänjer sig snabbt. Du kan torrborsta dig varje dag men använd en borste av naturmaterial som är avsedd för torrborstning och som inte är för hård. Det ska kännas i huden att blodcirkulationen kommer igång men det ska inte vara så hårt så att huden tar skada. 
 
Gör så här: 
Börja alltid med fötterna. Borsta både undersidan och översidan. Borsta sedan dig uppåt i cirkelrörelser som går medsols i riktning mot hjärtat. Svep över anklarna, vaderna och runt hela benet med ett par upprepningar på samma ställe. 
 
Borsta rumpan, magen, bröstet och ryggen (det du når). En borste med långt skaft är en fördel här. Fortsätt med rörelser som går mot hjärtat. Gå vidare till händerna och upp och runt armarna. Vill du torrborsta ansiktet bör du använda en ansiktsborste som är mjuk och anpassad för känslig hud.
 
Avsluta med att duscha av dig och därefter smörja in dig med en naturlig återfuktande produkt t ex milda och parfymfria 24/7 Body Lotion eller 24/7 Skin Oil med vegetabiliska oljor som mjukgör och skyddar känslig hud på det mest kärleksfulla sätt.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6HX5fR:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29