Bastu därmed basta!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bastu därmed basta!

Bastu därmed basta!

Tillhör du den lyckliga skara som äger eller har tillgång till en bastu? Grattis! Flera studier visar att bastubad förlänger livet då den som bastar regelbundet drabbas mindre av hjärt-och kärlsjukdomar.
Det som händer när man badar bastu är att blodkärlen vidgas och blodtrycket sänks. Sen är ju bastu inte bara rena rama hälsokuren, utan även väldigt trevligt. Många tankar och idéer uppkommer här och det är en stund för avkoppling och kontemplation. Det sägs även vara bästa platsen att lösa familjekonflikter och andra problem. Bastu sägs även förbättra sömnen och lindra depression då värmen ger oss en känsla av avslappning och välbefinnande som ger positiva effekter på serotoninhalten i blodet. I vårt grannland Finland är fredagar den stora bastubadardagen då man låter veckans stress, oro och spända muskler släppa i den behagliga värmen innan man går in sitt helgmood. Inte konstigt att Unesco har klassat bastubadet som ett kulturarv som måste skyddas och bevaras för framtiden.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 8Shj76:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.