Fantastisk växt med fina egenskaper

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Solens guld

Solens guld

Solrosen är en fantastisk växt med många fina egenskaper.
Solrosens blomma innehåller 2000 frön och varje frö innehåller cirka 30% olja. Dessa frön kallpressas och utvinns till en guldfärgad vegetabilisk olja som är lika bra för både insidan och utsidan av kroppen.

Inom den ekologiska och naturliga kosmetiken är kallpressad solrosolja en uppskattad och flitigt använd ingrediens.Den innehåller en stor mängd Omega-6, en essentiell fettsyra som stärker och balanserar hudens eget barriärskydd.

Det gör att oljan verkar fuktighetsbevarande och passar alla hudtyper. Oljan är också rik på näringsämnen och antioxidanter och är effektiv mot inflammationer, eksem och andra hudirritationer.

Det är med andra ord en underbar mild och bra basolja som vi använder oss av i många av våra hudvårdkrämer, kroppsoljor och balmer och som vårdar din hud på det mest kärleksfulla sätt.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden UbQ9tV:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-29