Gör egen massageskrubb!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Gör egen massageskrubb!

Gör egen massageskrubb!

Skrubba dig en gång i veckan med en härlig oljemassageskrubb och smörj dig sedan med en ekologisk kroppsolja så slipper du vintertorr kropp.
Under den kallare årstiden när våra kroppar blir torrare än vanligt uppstår ofta en situation där många börjar smörja in sig mer och mer. Om man då använder en mineraloljebaserad produkt så är ofta den återfuktade känslan snabbt borta och man måste ge huden ännu mer fukt, och så håller man på. Blueberry Vanilla Body Oil återfuktar effektivt din kropp med hjälp av näringsrik blåbärsfröolja och doftfria 24/7 Skin Oil är för dig med känslig hud i behov av återfuktning. 
 
Så här gör du din egen massageskrubb:
Använd Spa Birch Salt eller Spa Cool Scrub och mixa 1 dl salt och 1 dl massageolja. Rör ihop och sedan är den klar att använda.
 
För en pigg och uppfriskande skrubb: 
Blanda med Arctic Massage Oil som passar enormt bra för vader och fotmassage.
 
För en lugnande och rogivande skrubb: 
Blanda med Harmony Massage Oil som passar för hela kroppen. Helt underbar om man har en partner som kan skrubba ryggen åt en.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden w7mKsd:
Kommentarer:
Fortsätt »
Publicerat: 2022-08-29
VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

Det är äntligen dags för Jokkmokks Vintermarknad! Ni som besöker Jokkmokk får inte missa ett besök hos oss på ℅ Gerd. Här har vi samlat all information som du behöver veta.
Nu blir vi ÄNNU grönare!

Nu blir vi ÄNNU grönare!

Att vi på c/o Gerd älskar hållbarhet är ingen nyhet. Men nu tar vi steget och blir ännu hållbarare och miljövänligare och gör våra förpackningar pantbara!
Gurkmeja är guld!

Gurkmeja är guld!

Boosta din hy med gurkmeja. Den gula kryddan kan hjälpa till att lugna inflammationer, bekämpa bakterier och rensa porer.