Care Of Gerd - Köp Ekologiska Produkter - C/O Gerd

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

- Inlägg taggade med "naturlig hudvård" -

Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.
Bli bästis med borsten

Bli bästis med borsten

Visste du att en stor del av kroppens utrensning sker genom huden och att närmare ett 1/2 kilo restprodukter lämnar kroppen den vägen varje dygn. Att avlägsna döda hudceller genom torrborstning gör så att porerna hålls öppna och att avfallsprodukter lättare kan transporteras ut men även så att den fukt som du smörjer in huden lättare kan absorberas.
Testa oil pulling!

Testa oil pulling!

Att skölja (eller gnugga) munnen med olja är en gammal ayurvedisk teknik för en bättre munhälsa.
 Krydda tillvaron!

Krydda tillvaron!

Kryddor sätter inte bara smak på maten. De är även bra för vår hälsa och riktiga antioxidantboosters. Här är några superkryddor.
Grön kraft!

Grön kraft!

Boosta ditt immunförsvar med grön kraft! Testa dig fram med gröna godsaker som kiwi, grönkål, gröna äpplen, spenat, avocado, spirulina, vetegräs, lime, mango, broccoli, ärter, selleri eller mynta och gör gröna antiinflammatoriska hälsosmoothies fullproppade med med vitaminer, mineraler och antioxidanter!
Gör egen massageskrubb!

Gör egen massageskrubb!

Skrubba dig en gång i veckan med en härlig oljemassageskrubb och smörj dig sedan med en ekologisk kroppsolja så slipper du vintertorr kropp.
Superfrö!

Superfrö!

Quinoa är en ört med små frön som har blivit en av nutidens hetaste superfood.
Fantastisk växt med fina egenskaper

Fantastisk växt med fina egenskaper

Solrosen är en fantastisk växt med många fina egenskaper. Solrosens blomma innehåller 2000 frön och varje frö innehåller cirka 30% olja. Dessa frön kallpressas och utvinns till en guldfärgad vegetabilisk olja som är lika bra för både insidan och utsidan av kroppen.
Som sammet för huden!

Som sammet för huden!

Choklad är inte bara gott och välgörande för vårt sinne. I århundraden har kakaosmör som utvinns från kakaobönorna också använts på huden för dess mjukgörande egenskaper.
Ett måste i hemapoteket

Ett måste i hemapoteket

Det finns vissa läkeväxter som är sådär alldeles extra användbara. Arnica Montana (även kallad Slåttergubbe) är en av dem.
Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortron är ett av de mest sällsynta bären i världen. De växer nästan uteslutande runt polcirkeln och har nästan magiska egenskaper för din hud.
Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

Guide till rätt ekologisk hudvårdsrutin

c/o Gerds ekologiska hudvårdsprodukter verkar resultatinriktat på ett naturligt sätt! För att du ska uppnå perfekt resultat rekommenderar vi att du följer våra råd! Här har du en guide som tar dig igenom rutinerna. TORR & MOGEN - Läs om Blueberry NORMAL & LÄTT TORR - Läs om Cloudberry OBALANSERAD ELLER ACNE - Läs om Lingonberry