Hjortonfröolja i kosmetika

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortonfröolja i kosmetika

Hjortron är ett av de mest sällsynta bären i världen. De växer nästan uteslutande runt polcirkeln och har nästan magiska egenskaper för din hud.

Av denna anledning är många av våra hudvårdsprodukter berikade med hjortronfröolja. Oljan är fylld med Omega-fettsyror som är återfuktande, mjukgörande och skyddar huden mot torrhet, yttre påverkan och åldrande.

De gyllene små bären är också fullproppade med antioxidanter och C-vitamin, som inte bara får din hud att se strålande och frisk ut, utan också hjälper till att ge näring och lyster. De har även en lugnande effekt och minskar rodnad och inflammatorisk akne.

Ekologisk hudvård

Klicka på den här länken och botanisera bland alla lyxiga och välgörande ansiktskrämer, serum och oljor berikade med det magiska lilla arktiska bäret så att du kan njuta av en mer skyddad och frisk hud.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden vBWQdZ:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-23
Maxa med mikroträning

Maxa med mikroträning

Svårt att få till träningspassen på grund av tidsbrist eller motivation? Då kan mikroträning var något för dig.
Ren med lera!

Ren med lera!

Mineralrik vit lera har använts i århundraden i både skönhets- och hälsobehandlingar och är känd för sina läkande och lugnande egenskaper.
Räddare i nöden!

Räddare i nöden!

Har du torra händer och nagelband, torrfläckar, torra armbågar, torra fötter eller andra ställen på kroppen som behöver smörjas lite extra? Då ska du testa den här fantastiska lilla universal-balmen.