Köpvillkor

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.

- Köpvillkor -

Bolagsfakta:

Du handlar från Nature Cosmetic Group of Swedish Lapland AB, som äger varumärket c/o Gerd, med organisationsnummer 556804-5123. Fabriksadress Hantverkargatan 25, 962 32 Jokkmokk. Kundservice@careofgerd.se 0971-126 05

Leveranser 

Återförsäljare: Paket/pall skickas normalt 3-5 dagar från lagd order, ibland väntas produkter in om dom är slut i lager och produceras. Leverans sker normalt 2-3 dagar efter att paketet skickats inom hela Sverige samt ca 5 dagar efter att en pall skickats. Som återförsäljare betalar du 120 kr ex. moms frakt - Handla för 3500 kr ex moms och få helt fraktfritt. Vi levererar våra produkter fram till överenskommen adress. Är ni inte på plats och kan ta emot paket kan paketet komma att lämnas in på ett utlämningsställe för er att hämta ut paketet på. Har man udda öppettider måste detta meddelas innan vi skickar, vi står inte för extra utkörningar om man inte kan ta emot leveransen mellan 8-16 vardagar.  OBS! Alla försäljningsprodukter (utom 10ml och 30ml tuberna) ligger i 3-pack och måste handlas om 3,6,9 osv. Om du lägger en order i vår webbshop på ett udda antal avrundar vi den till det närmaste tretalet. När man köper försäljningproduker mellan storlekarna 60ml-500ml får man EN gratis tester för, om han handlar 9 st eller fler. Tex köper man 9 betalar man för 8. Detta gäller inte för kabin eller hotellprodukter, ej heller för endast webshopförsäljning. OBS! Nya deodoranterna skickas i 15-pack. Månadens gåva: Gäller för köp över 6000 kr ex. moms, ett set av 21 st gratis produkter per månad. Vi reserverar oss för slutförsäljning.  

Privatkund: Order som inkommer före klockan 11.00 på vardagar skickas normalt samma dag. Leverans sker 1-2 dagar efter lagd order. Som privatkund får du fri frakt om du handlar för över 300 kr. handlar du under 300 kr tillkommer en fraktavgift om 39 Kr. Vi levererar ditt paket till det närmaste uthämtningställe från din adress enligt postnord.

Speditör: Postnord eller DHL för återförsäljare. Postnord för privatpersoner som handlar via careofgerd.se samt återförsäljare får ett leveransmail/sms när paketet lämnar fabriken, här kan ni följa leveransen genom den länk som medföljer i mailet/sms.

Beställningsvillkor Allmänt

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Hur betalar jag som privatperson?

Vi har säkra betallösningar via Klarna Checkout, Worldline, Swish och vi innehar SSL-Certifikat

KLARNA:
Den som är bosatt i Sverige och har svenskt personnummer kan även betala via faktura. Vi accepterar ej postförskott. Villkor för betalning med faktura(endast inom Sverige): Handla nu - betala efter leverans! När du betalar via Klarna Faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Betalningstid: alltid 14 dagar. Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen Ladda ner dina fakturor från klarna.se. En aviavgift om 19 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50 kr samt dröjsmålsränta om 25.50 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Möjlighet till delbetalning. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.  Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor. Fakturapartner: Klarna AB, organisationsnummer SE556737-0431.

Klarna uppfyller kraven för PCI DSS

Worldline: Via Worldline väljer du kortbetalning. Debitering av ditt betalkort sker direkt. 



SWISH: Swisha oss enkelt och tryggt. 


Hur betalar jag som återförsäljare?

Som auktoriserad återförsäljare erhåller du faktura med 20 dagars betalningsvillkor om inget annat har förhandlats om. 

Ej uthämtade paket: Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om c/o GERD får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Gällande priser är 120 kr för återförsäljare samt 39 kr för privatperson. Vi mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar, men avvaktar svar från kunden. Postens liggetid är 7 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe.

Priser: Priserna på careofgerd.se anges i svenska kronor på den svenska sidan inklusive moms. Under sidan med norksa flaggan så är priserna i NOK med norsk moms. Om du är inloggad som företagskund anges priserna exklusive moms. För kunder utanför EU, eventuell införselmoms och tullavgift är upp till mottagaren att betala. Fraktkostnad: du väljer själv leveransmetod när du genomför din beställning.

Kvitto/Orderbekräftelse:

När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse.

Reklamation:

Som kund äger ni 3 års reklamationsrätt eller före sista förbrukningsdatum, vilket som kommer först. Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Hör av dig till oss om det är något som är fel eller inte stämmer med din beställning, vi vill ha nöjda kunder! Är det något som är fel på din produkt så äger du rätt till att reklamera den och få alla pengar tillbaka, inklusive fraktkostnader, alternativt en likvärdig produkt tillsänt dig utan kostnader. En reklamation skall göras senast 2 månader efter att du upptäckt problemt med produkten. Läs mer här! ARN Allmänna reklamatationsnämden eller kontakta dem direkt; Allmänna Reklamationsnämden Teknologgatan 8 113 60 Stockholm Kontakt även oss för mer information kundservice@careofgerd.se

Ångrar du ditt köp!? Oavsett det gäller en produkt eller ett presentkort kan man ångra sitt köp - Detta måste du göra från 14 dagar efter ditt köp. Vid presentkort är det bara att höra av sig. Vid skönhetsprodukt får produkten inte ha blivit öppnad och använd. Ring oss på 0971-126 05 eller maila oss på kundservice@careofgerd.se Läs mer om ångerköp på konsumentverkets hemsida och se ångerköpsblankett. HÄR (obs! Om du inte brutit förpackningen och inte använt produkten kräver vi ingen ifylld blankett. Ring eller mail oss)

Avbeställning: Önskar ni avbeställa er order så gör ni det enklast att maila in er avbeställning tillsammans med ert ordernummer till kundservice@careofgerd.se
Du står själv för returfrakten på 39 kr genom oss, eller returnerar med valfritt fraktsätt. 

Personuppgifter: vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick till den e-postadress du uppger om du inte angett att du inte vill ha dessa. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst (Se information under Kontakta oss). 

Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal: vi följer Konsumentverkets rekommendationer för e-handel. Konsument har på sin sida lag om konsumentskydd vid distansavtal mm. Den anger närmare, i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av denna. Ångerrätten gäller dock inte varor där förseglingen/plomberingen brutits. Den gäller endast om varan med originalförpackning är i oförändrat skick och produkten är oanvänd. Ångerrätt är ej tillämplig för företag eller för hygienprodukter. 

Återbetalning - tidsfrist
Konsumenten har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då företaget mottagit meddelandet. Kunden kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess kunden har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först. Obs! Produkten får ej vara öppnad eller testad för att ni skall kunna ångra köpet. 

Tvist: Om vi till trots inte kommer överens och en tvist uppkommer mellan köpare och säljare så följer vi Allmänna reklamatationsnämdens rekomendationer. 

Läs mer här! ARN Allmänna reklamatationsnämden Och här Europeiska Onlineplattformen för tvistlösning

Försening av beställning: Om en beställd produkt inte kan skickas skall köpare meddelas detta så snart det står klart för säljare att så fallet är. Vi kommer ge dig ett nytt leveransdatum eller möjlighet att häva köpet om du inte finner det nya datument rimligt. 


Övrigt: Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers prishöjningar, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti mm annat än där så är direkt angivet. c/o GERD förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering.

Återbetalning
Ångrar kund sitt köp så återbetalar vi hela beloppet utom fraktkostnader. Betalning retuneras på de samma sätt som vi erhållit den. Återbetalning sker från 2-5 dagar från övernskommelse mellan kund och företag. 


Godkännande av prenumerationsvillkoren vid skapande av ett abonnemang på Refill Deodorant

När du registrerar en Prenumeration och ett Konto genom att beställa Produkter bekräftar du att du har läst, förstått och godkänner Villkoren. Om du inte godkänner Villkoren, kan du inte skapa ett Konto eller Prenumeration och du kan inte beställa Produkter. Avtalet blir bindande när betalningen av din beställning är genomförd.

Ändring av Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra Villkoren. Vi kommer att meddela dig via e-post om sådana ändringar som inte är obetydliga och vilka kommer att påverka dig. Vi kommer då att informera dig om att det är viktigt att invända om du inte godkänner ändringarna. Om vi ​​inte får en sådan invändning inom trettio (30) kalenderdagar efter det att ändringarna meddelas kommer vi att anta att du godkänner dem. Vi kommer också anta att du godkänner ändringarna i de fall du ingår ett avtal med oss, genom att exempelvis fortsätta beställa Produkter, efter att de nya villkoren har börjat gälla. Den senaste versionen av Villkoren kommer att finnas tillgänglig på Hemsidan.

Definitioner

"Funktioner" avser Hemsidan, ditt Konto, din Prenumeration och Produkterna tillsammans.

"Hemsidan" avser vår hemsida (https://careofgerd.se/) rörande Produkterna.

"Konto" avser det konto du registrerar och skapar via Hemsidan.

"Kontaktuppgifter" avser uppgifterna angivna ovan.

"Integritetspolicy" avser vår Integritetspolicy

(https://careofgerd.se/sv/info/integritetspolicy-.html) som beskriver hur vi behandlar personuppgifter.

"Produkter" avser de produkter som beskrivs under avsnittet "Produkter" nedan som vi tillgängliggör via Hemsidan, tillsammans med tillhörande utrustning, tjänster och information som vi tillhandahåller till dig.

“Prenumeration” avser prenumerationstjänsten tillgänglig på Hemsidan.

Kunder

Vi erbjuder våra Produkter till konsumenter (såsom definierat under nationell lagstiftning).

Du får inte köpa Produkterna eller använda Funktionerna om du är under arton (18) år, om det inte har godkänts av din vårdnadshavare.

Vi förbehåller oss rätten att avstå från att ingå i avtal med dig utan att ange skälen bakom beslutet.

PRODUKTER

Beskrivning av Produkter

Vår prenumerationserbjudande består enbart av vår refill deodorant där du som kund köper ett starpaket som innehåller allt du behöver för att börja använda produkten. Därefter bestämmer du en intervall på fem veckor, varannan månad eller en gång i kvartalet där vi skickar ut din påfyllnadspåse. Du kan när som helst pausa eller avbryta din prenumeration - Senast dagen innan din nästa produkt ska åka ut till dig. PÅ din sida så kan du ändra intervall, pausa eller avbryta prenumerationen.