Hemligheten bakom Idas vårglow!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Hemligheten bakom Idas vårglow!

Hemligheten bakom Idas vårglow!

Äntligen börjar det bli vår och det innebär en sak, nämligen VÅRBONANZA!

Just nu pågår vårens bästa deal på c/o GERD där det är 30% på hela sortimentet (förutom refilldeo).

Här är Idas favoritprodukter som ligger bakom hennes otroliga vårglow. Passa på att testa dem du med! Klicka på produkttiteln för att läsa mer om produkterna.

NÄRINGSBERIKA- Bluerberry Queen Facial Oil

Den här ansiktsoljan är berikad med blåbärsfröolja, gurkörtolja, och nyponrosfröolja och passar speciellt dig med torr och mogen hy som behöver extra näring. Till kvällen applicerar du en liten större mängd ansiktsolja i ansikte, hals och dekolletage. På morgonen räcker en halv pipett ansiktsolja för att möta dagen med en fin och glowfylld hud.

FUKTBOOSTA - Cloudberry Facial Mask

Den här örtmasken är berikad med hjortronfröolja, lugnande kamomill och ringblomma som både lugnar och återfuktar en hud i behov av lite extra omsorg.

Applicera på väl rengjord hud, undvik den tunna huden kring ögonen och låt sedan verka 12-15 minuter. Tvätta av masken med vatten eller massera in överbliven mask i ansiktet och ned på dekolletaget.

EXFOLIERA - Eco Facial Scrub

Exfoliering av huden är a och o när det kommer till att uppnå ett härligt glow. Med Eco Facial Scrub exfolieras huden både mekaniskt med jojobakorn och kemiskt med mjölksyra. Den här skonsamma skrubben avlägsnar döda hudceller och orenheter utan att torka ut huden.

Använd 1-2 gånger i veckan som ett komplement till din hudvårdsrutin.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 98ARb3:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-03-18