Bastubästis! In sauna veritas

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bastubästis! In sauna veritas

Bastubästis! In sauna veritas

Har du förmånen att ha tillgång till en bastu? Låt då den här härliga skrubben bli en av dina bästa följeslagare i sommar!

Sauna Birch Scrub är en helt oumbärlig kompis i bastun när det kommer till att ge en underbart frisk och fräsch känsla. En skön ritual att unna sig minst en gång i månaden. Har du inte bastu funkar den faktiskt lika bra efter en dusch. Prova också Spa Birch Scrub – en ekologisk bastuskrubb med björklöv du inte vill missa! Ta med 1 dl i en kopp in i bastun och skrubba hela kroppen.

Så här maxar du resultatet

När kroppen har börjat svettas i bastun är huden redo att exfolieras. Börja vid fötterna och arbeta dig uppåt i cirklande rörelser mot hjärtat. Epsomsaltet lindrar stela och ömmande muskler och huden underbart len och ren! Har du möjlighet avslutar du ritualen med en iskall dusch, isbad, dopp i snön - ni hänger med! Något som avkyler snabbt.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden SWZuVe:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2022-08-23
VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

VINTERMARKNAD HOS ℅ GERD

Det är äntligen dags för Jokkmokks Vintermarknad! Ni som besöker Jokkmokk får inte missa ett besök hos oss på ℅ Gerd. Här har vi samlat all information som du behöver veta.
Nu blir vi ÄNNU grönare!

Nu blir vi ÄNNU grönare!

Att vi på c/o Gerd älskar hållbarhet är ingen nyhet. Men nu tar vi steget och blir ännu hållbarare och miljövänligare och gör våra förpackningar pantbara!
Gurkmeja är guld!

Gurkmeja är guld!

Boosta din hy med gurkmeja. Den gula kryddan kan hjälpa till att lugna inflammationer, bekämpa bakterier och rensa porer.