Sumpa inte kaffesumpen! 

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Sumpa inte kaffesumpen! 

Sumpa inte kaffesumpen! 

Kaffe är gott men vi glömmer ofta hur mycket vår egen konsumtion, och det svinn som det medför påverkar miljön.
Att bli mer medveten och cirkulär i sitt beteende och inte låta något lämna hemmet utan att ha använts ordentligt är ett litet men viktigt steg mot att minska vår klimatpåverkan.

Passa därför på att återanvänd din kaffesump som kroppsskrubb. Det sägs vara mycket effektivt eftersom koffeinets effekt på celluliter lär vara magisk. Kaffet kickar igång blodcirkulationen och har en energigivande och uppstramande effekt.

Tillsammans med rörsockret i skrubben tar den bort döda hudceller och honungen rengör och har en lugnande effekt.

Gör såhär: Blanda 1 dl kaffesump, 1 dl rörsocker, 0,5 dl honung i en skål till önskad konsistens. Tillsätt ev en nypa vaniljsocker för en härlig doft. Hoppa in i duschen och skrubba din kropp med din nya, fantastiska kaffeskrubb.

Efter att du har använt kaffeskrubben rekommenderar vi att du använder dig av en mild duschtvål för att få bort skrubben och återfukta huden, till expemel Body Shower Blueberry Vanilla Fudge, som doftar ljuvligt och tvättar skonsamt utan att torka ut huden. Avsluta med att smörja in din kropp med någon av våra härliga kroppsoljor Vanilla Kiss eller Blueberry Vanilla Oil och sen är du redo att möta dagen.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden EYhDR3:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2021-10-07
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår.