Lingon för en len hy!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Lingon för en len hy!

Lingon för en len hy!

Lingon är ett riktigt superbär som är lika bra för insidan som utsidan av kroppen.

Lingon innehåller bland annat E vitamin som är känt för att göra underverk för huden. Vitaminet, som det finns rikligt av i lingon, skyddar våra vävnader genom att bryta ner de fleromättade fettsyrorna. E-vitamin innehåller också fuktgivande egenskaper som skapar en fuktbarriär runt hudcellerna. Eftersom lingon är rika på E-vitamin kan ett större intag av lingon hjälpa till att hålla huden frisk och slät. Av denna anledning innehåller många av våra vårdande ekologiska produkter just lingon.

Bären innehåller också viktiga antioxidanter och stärker immunförsvaret. Lingon innehåller fosfor, järn, kalium och kalcium.

Lingon kan också främja kroppens insulinproduktion, stabilisera blodsockret och minska sötsuget – så ut och plocka skogens egna hälsobär i helgen och fyll frysen för vintern!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden VJTvGC:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2021-10-07
SE REPRISEN -  LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

SE REPRISEN - LIVESHOPPING. TEMA - Så får du fart på vinterhåret

Nu är det premiär för oss att välkomna er alla till liveshopping med oss på c/o Gerd! TID & DATUM: 20.00 21 februari LIVESÄNDNING Under kvällens livesändning får ni träffa en av grundarna till c/o Gerd som kommer att prata generella tips om hur man tar hand om ett vinterhår på det allra bästa sättet! Vi går igenom olika hårtyper och varför det är så viktigt att man väljer rätt produkt till rätt hår.