Namnlöst blogginlägg

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Alla Tipsen från c/o Gerd LIVE Tema Rengöringar

Alla Tipsen från c/o Gerd LIVE Tema Rengöringar

Såg du c/o Gerd LIVE 9/5 2020? Här har vi samlat alla tips som Anna-Lena Wiklund Rippert berättade om med färdiga länkar till de produkter hon tog upp under sändningen.

TITTA I EFTERHAND > Klicka Här!

Varför man ska vara noga med vad för rengöringsprodukter som man väljer. Huden är kroppens största organ och en hel och fin hud är den första barriären för angrepp utifrån.

Ansiktsrengöring är grunden för all hudvård. Att avlägsna smink och orenheter med milda produkter, gör att huden lättare kan tillgodogöra sig av hudoljor och ansiktskrämer. Vi rekommenderar våra kunder att använda milda produkter för att helt enkelt inte skada hudens egna skydd. Du kan tvätta dig för ren helt enkelt.

Många med obalanserad och fet hud tar till alldeles för starka produkter i hopp om att det ska vara det bästa för huden. Vad som då händer är att huden försöker skydda sig och börjar tillverka mer fett. Då hamnar man i en ond cirkel.

Det är flera med normal hud som också tvättar huden med för starka produkter. Det går bra medans huden är ung, den är mer förlåtande då. Risken är dock att man så småningom utvecklar en känslighet, eller blir så torr att man upplever att allt man sätter på ansiktet svider.

Behandla din hud som om den vore en liten babys, med försiktighet och kärlek.

För att komma till produkten - klicka på produktens namn!

1. Eco clean face canola. Basen I denna ansiktsrengöring är raps- och ricinolja, men innehåller även b la sheasmör och bivax. Den är bra för den normal och torr hud. Tar bort make-up. Har man en mascara med mycket fibrer, inled då rengöringen med att sätta jojobaolja på bomull som du fuktat med vatten, och tvätta rent kring ögonen. Tips! Man kan raka sig med Eco clean face canola. Se dock till att blöta, fukta upp skägget först ordentligt med vatten innan du applicerar på canola.

2. Eco clean face white clay. Basen I denna ansiktsrengöring är vit lera och ricinolja. Den är bra för dig med obalanserad hud då den är både rengörande och lugnande. Tips! Eco clean face white clay kan du också använda som ansiktsmask 1 gång/ vecka.

3. Dubbelrengöring. Det ska man göra om man har använt väldigt mycket make-up, känner att huden är väldigt oren. Då börjar man med att rengöra med Eco clean face canola och därefter gör du om samma procedur men med Eco clean face white clay.

4. Här kommer ett råd som jag inte givit förut. Detta för att vi inte tycker att tensidprodukter är bra för huden. Det är för basiskt och uttorkande. MEN! Jag lyssnar på er mina kära kunder. Några av mina stamkunder har påtalat detta för mig och därför nämner jag detta här nu. De som har väldigt fet hud kan 2 ggr/ vecka tvätta huden med vår milda, doftfria 24/7 bodyshower med aloevera. OBS! inte dagligen! Då blir huden galen och producerar ännu mer fett. Men ta en liten, liten mängd av produkten, tvätta av ansiktet, sen Eco clean face white clay. Och jag har följt några kunder som har gjort på detta vis med goda resultat. Detta är absolut inte något du med normal eller torr hud ska göra.

Efter rengöring ph-balansera huden och återfukta med någon av våra mister, de innehåller båda två glycerin. Därefter ansiktsolja och ansiktskräm.

Negativa faktorer för huden

- Stress/oro

- Sömnbrist

- Alkohol

- Rökning

- Överdrivet solande

- Felaktig kost (skräpmat)

- Fel hudvårdsprodukter t ex alkoholbaserade ansiktsvatten/mister, överdrivet skrubbande, tvättande, för basiska och starka tvålar.

Positiva faktorer för huden

- God sömn är viktigt för hela kroppens välbefinnande

- Motion, sätter igång kroppens blodcirkulation och svettning. Verkar som en lättare detox för hela kroppens system. Gynnsamt för kroppens syresättning. Samt lugnar stressade människor.

- Vatten. Man ska inte ”vräka” i sig vatten, men man ska se till att tillföra kroppen lagom med vatten. Färgen på urinen är en bra indikator.

- Bra kost. - Skratta


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden aVpc4G:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-05-09