Tipsen från c/o Gerds live finns samlade här - Handvård

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Tipsen från c/o Gerds live finns samlade här - Handvård

Tipsen från c/o Gerds live finns samlade här - Handvård

Såg du c/o Gerd LIVE 2/5 2020? Här har vi samlat alla tips som Johan Wiklund berättade om med färdiga länkar till de produkter han tog upp under sändningen.

MISSADE DU sändningen? Tryck HÄR så kan du se avsnittet i efterhand.

Vi brukar säga så här - det finns tre olika faser när ens händer signalerar att de har fått för mycket. I de olika faserna kan man göra lite olika saker för att motverka torrheten. Vilken av dessa du tillhör kan du läs dig av rubrikerna.

FAS1. Torra fnasiga händer

Du har en tålig hud som klarar påfrestning av att tvätta händerna ofta. Ta som vana att efter varje gång du har tvättat händerna så smörjer du in dem med handkräm. Handkrämen tar INTE bort nyttan av att du tvättat händerna utan de balanserar och mjukgör huden.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

Lingonberry Hand Cream 75 ml - Perfekt att ha med sig i väskan

Lingonberry Hand Cream 500 ml - Perfekt att ha hemma på köksbordet. Smörj lite nu och då!

Cloudberry Hand Cream 75 ml - Perfekt att ha med sig i väskan

Cloudberry Hand Cream 500 ml - Perfekt att ha hemma på köksbordet. Smörj lite nu och då

FAS2. Torra händer med handsprickor

Det gör ont och är riktigt obehagligt när händerna krackelerar. I vissa fall kanske man drar sig för att tvätta händerna för att det inte känns behagligt. Precis som alla myndigheter säger ska man tvätta händerna - men du med detta besvär behöver följa upp med följande.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

24/7 Skin Balm 60 ml - Börja med att använda den här som en intensivkur. När du är hemma så smörjer du in rikliga mängder av denna feta salva. Har du ett par bomullshandskar tar du på dig dem. Det passar utmärkt att även sova med händerna i omslag av rikligt med salva och handskar. Förutom detta så rekommendera vi även att du smörjer in dig med handkräm av någon av följande när du har tvättat händerna.

FAS3. Eksemhänder

Har du problem att du får utslag när du tvättar händerna så måste du försöka återfukta händerna UTAN några aktiva substanser och enbart med fukt.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

24/7 Skin Balm, ekologisk body lotion, - använd rikligt dagligen. 24/7 Body Lotion - Är egentligt tänkt för kroppen. MEN, den går lika bra att använda på händer som behöver återfukt UTAN aktiva substanser eller doft.

ANTI AGE för händer Skrubba händerna varje tredje dag med Cloudberry Body Scrub eller kuren Birch Salt mixat med våran ekologiska massageolja - Harmony massage Oil. Applicera Blueberry Balm på handryggen och massera in.

Cloudberry Body Scrub

Birch Salt

Harmony massage Oil

Blueberry Balm

MISSA INTE HELLER VÅR EXTRAKAMPANJ

Vi har tagit fram en extrakampanj där vi reducerat priset rejält! Den här kommer vi ha aktiverad så länge pandemin håller i sig, eller tills lagret tar slut.

Kampanjen innehåller 1 500 ml Hand Soap, 1 100 ml 70% ekologisk handsprit samt en 75 ml handkräm. 399 kr Ord. Pris 552 kr

TILL KAMPANJEN


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 7mJqWW:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-05-02