ORGANIC SPA AT HOME - NY KAMPANJ

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
ORGANIC SPA AT HOME - NY KAMPANJ

ORGANIC SPA AT HOME - NY KAMPANJ

Vi har tagit fram de här sparitualerna med tanke på att du ska få en skön stund hemma, själv, eller tillsammans med din älskade. Förutom att du kommer få en djuprengöring kommer vi även att arbeta med att frigöra endorfiner och öka adrenalinet i kroppen - det motverkar stress och ökar välbefinnandet. För att ni ska få en känsla för hur vi arbetar med hela kroppens sinnen så presenterar vi en sparitual här > för normal hud. Pris ca 198 kr (ord pris 388 kr)

SPA AT HOME - FÖR NORMAL TILL LÄTT TORR HY

Sparitual för dusch eller bastu:

Om möjligt - sänk belysningen i badrummet, spela musik som du tycker om. Sätt gärna ett tillbringare med vatten och valfri grönsak i vattnet.

1. Gå in i duschen och låt vattnet strila ner över huvudet. Ta tre djupa andetag och känn hur vattnet sköljer av dig oro och stress. Ta kontakt med varje del av din kropp genom att spänna höger ben, vänster ben, knip med skinkorna, sträck upp armarna. Avsluta med tre djupa andetag.

2. Tag Eco Clean Face Canola - applicera denna på näsryggen, hakan och pannan. Arbeta med cirkulerande rörelser ut om öronen, mot halsen. Avsluta med dra handflatorna med lätta rörelser från näsan mot halsen och dekolletaget. Du rengör huden och gör även en lymftömning.

3. Öka temperaturen på vattnet så mycket som du kan så att det ändå är bekvämt. Känn hur varm du blir, ångan i rummet blir intensiv och dina porer öppnar sig rejält.

4. Tvaga hela kroppen med Body Shower Lemongrass. Använd gärna en liten frotéhandduk som du blöter och sätter på body shower på den. Skölj av dig noga. Stäng sedan av vattnet.

5. Tag Sauna Birch Scrub - Börja med att applicera den på ovansidan av fötterna och arbeta dig upp mot hjärtat i cirkulerande rörelser. Med 100% nedbrytbara aprikoskärnor exfolierar du huden och tar bort döda hudceller från kroppen. Låt den sitta kvar.

6. Applicera nu Eco Facial Scrub på näsa, haka - låt verka i ca 2 minuter. Med lätta cirkulerande rörelser arbetar du från näsan mot öronen, panna, haka och avsluta ner mot dekolletaget. Slå på vattnet och skölj av ansiktet och kroppen.

7. Stig åt sidan - slå på så kallt vatten som du klarar. Gå in i duschen och spola av dig minst 30 sekunder under så kallt vatten som möjligt. Stäng av duschen. Applicera lite Muscle Liniment på benen och axlar. Ta på dig din favoritmorgonrock och tvätta händerna noga så du får bort all muscle liniment.

8. Applicera nu en riklig mängd av Cloudberry Facial Mask över hela ansiktet. Låt det verka i minst 20 minuter. Njut av en kall välgörande dryck och lugn musik.

Avsluta hela sparitualen med att när du svalnat och börjar känna dig klar - smörj in hela kroppen med Body Lotion Lingonberry. Ta lite mer än vad du vanligen gör när du använder body lotion - förutom att den återfuktar kroppen verkar den som en mask efter att du djuprengjort din kropp. Det är inte heller fel att använda sig av body oil! Nästa morgon när du vaknar använder du Cloudberry Facial Cream , ekologisk ansiktskräm, efter att du rengjort ditt ansikte.

LÄS MER HÄR OCH KÖP ORGANIC SPA AT HOME


Vi har också ekologiskt badsalt om det är något du önskar använda i badet!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden FWwFT2:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-03-20