Ta höjd för 2020 - Haka med ℅ Gerd på en springutmaning!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Vi får det matat till oss, om och om igen och forskarna är eniga! Att röra på sig är essentiellt för psykisk och fysisk hälsa. Det finns inget som inte blir bättre med rörelseglädje och träning! Men, ibland kan man behöva en motivation för att komma igång, för att ta steget, för att bara så att säga, gört!

Vi på c/o Gerd försöker verkligen implementera vikten av rörelse hos alla som arbetar hos oss, och det är lätt för vi har ett gäng som har en hög motivationsfaktor! En gång i veckan tränar vi tillsammans med olika utmaningar som vår fina coach Sandra Cerboni sätter ihop åt oss.

28 Mars 2020 kommer vi vända näsan mot Stockholm och Premiärmilen som går av stapeln då. Det är väldigt motiverande att veta att all träning som man gör under vintern slutar i ett crescendo där vi får ta de första stegen utomhus på, för det mesta, bar mark.

HAKA PÅ OSS TILL PREMIÄRMILEN - (innan ni läser vidare - vi arrangerar inte resan/uppehälle osv. Vi är mer er träningskompis i vinter)

Vi tänker så här! Vi kommer dela med oss av våra bästa tips för att komma igång med sin träning och löpning under en serie under hösten/vintern. Det kommer vara anpassat för både er som startar från noll, eller, för er som har en större löparvana. På dagen D kommer vi ha en uppsamlingsplats vid loppets start där vi peppar och önskar varandra lycka till inför loppet! SÅ - känner ni för att utmana er själva, ha andra kompisar som ni vet kämpar med samma mål så är ni varmt välkomna att haka med oss i våra träningsmål, hämta och dela inspiration med varandra så är det här ett bra tillfälle! DESSUTOM kommer alla som säger att det vill springa för Team ℅ Gerd få en Mössa och en liten tub Muscle Liniment skickat till sig - Sen ses vi den 28/3 på vår uppsamlingsplats.

ANMÄL ER HÄR TILL LOPPET! (c/o Gerd har inget med loppet, biljetter, osv att göra, vi vill bara inspirera till rörelse)

Vill ni springa för Team c/o Gerd? Vill ni haka på oss och få en c/o Gerdmössa samt en liten Muscle Liniment SAMT möta upp oss innan loppet vid starten för pepp - Maila oss här med rubrik Premiärmilen. Glöm inte att skriva er adress och telefonnummer så vi vet vart vi ska skicka mössan och linimentet. När vi skickar ut så skriver vi även vart vi träffas på dagen D.

Det här ska bli SÅ kul!

Bästa hälsningar Team c/o Gerd


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden WwukXt:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-10-30
Träna bort stress

Träna bort stress

Träning är ofta något vi prioriterar bort när vi känner oss stressade och ska hinna med allt annat i vardagen.
Kära bär

Kära bär

Tänk att ett så litet vackert bär kan ha så mycket superkraft och är lika bra för både insidan och utsidan av kroppen.