LANSERING - 24/7 ORGANIC SENSITIVE

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
LANSERING - 24/7 ORGANIC SENSITIVE

LANSERING - 24/7 ORGANIC SENSITIVE

Allt fler personer har en känslighet och vi har ofta fått förfrågan om doftfria produkter. Vi började med att lansera 24/7 Skin Balm och 24/7 Skin oil. Nu har vår doftfria familj utökats till en hel serie och finns ute i handel från den 14 oktober.

24/7 Organic Sensitive - för dig som är känslig för dofter och aktiva substanser.

När vi tog fram 24/7 Organic Sensitive så gjorde vi det med tanke att det ska bli en serie som kan användas till allt från babys, barn och vuxna som har en känslighet för dofter och aktiva substanser. Därför är alla produkter fri från just dessa ämnen.

24/7 Skin Balm - eco total care

Den här produkten kan du har som du hör på texten ”eco total care” lite varstans på huden. Perfekt som natt balm för torr hy, som outdoor balm om du ska åka skidor/skoter/ eller annan uteaktivitet och vill ha en skyddande vattenfri produkt i ansiktet. Torra nagelband, armbågar, eller fötter som behöver extra kärlek är den även utmärkt till.

24/7 Skin Oil - eco total care

Till att börja med så är den helt perfekt om du har en ”baby in the House”. Många så kallade babyoljor av de konventionella märkena är 100% mineralolja… De är allt fler som inser att man kanske inte vill smörja in sin lilla baby med restprodukter från fossila bränslen. 24/7 Skin Oil, body oil, kan du använda till allt som har med de små att göra. För dig som vuxen är den perfekt att använda efter dusch - spara gärna lite fukt på kroppen och smörj in dig med den.

24/7 Body Lotion

Den här ekologiska body Lotion finns både i praktisk 200 ml sockerrörstub eller på pumpflaska på 500 ml för dig som bara kanske använder den hemma. Den binder fukten i huden på ett utmärkt sätt och dessutom har den en naturlig doft från kakaosmöret som är väldigt behaglig. OBS! Inte att blanda ihop med att den har en tillsatt doft - så den klassas som doftfri. Passar både män och kvinnor som är känsliga för dofter eller aktiva substanser.

24/7 Shampoo & Body Shower

Vi har tagit fram en cross over produkt som du kan använda både som (ekologiskt) Shampoo och body shower. Den innehåller snälla milda rengörande tensider som är ecocertifierade och aloe vera som verkar lugnande och lindrande. För er som är aktiva men har en känslighet har vi satt den på en praktisk sockerrörstub men den finns såklart även på 500 ml flaska för att använda hemma.

Dessa produkter finns hos många av våra återförsäljare runt om i Sverige från och med den 14 oktober.

Vill ni läsa mer om varje enskild produkt kan ni göra det HÄR.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden KsYj7Z:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-10-14