℅ Gerd & Yoku Moku

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
℅ Gerd & Yoku Moku

℅ Gerd & Yoku Moku

För ganska exakt 50 år sedan förälskade sig en Japansk man i vår lilla ort Jokkmokk - han åkte hem till Tokyo och skapade ett kakmärke som han kom att kalla Yoku Moku, Jokkmokk fast på Japanska. Idag är det Asien största high end brand i sin genre och exporterar kakor över hela världen och firar med stort jubileum och samarbete med ℅ Gerd.

Vi säljer sedan ett tag ℅ Gerds produkter i Japan och det var på ett besök på den Svenska ambassaden i Tokyo som ℅ Gerd och Yoku Moku först kom i kontakt med varandra. Vi bjöd upp dem till Jokkmokk för att komma och se vår fina fabrik och uppleva den höga luften. Först kom en en liten mindre delegation från det japanska företaget till Jokkmokk. Vi fick förfrågan om vi vill skapa något unikt för dem till sina kunder under deras 50-årsjubileum. Det vill vi ju såklart göra! Till den anrika Vintermarknaden kom så hela ledningsgruppen upp till vår fabrik för ett besök samt uppleva den arktiska kylan.

Den 10 oktober är det så dags för Yoko Moku att dela ut sin specialgåva som ℅ Gerd har tillverkat åt dem. Vi är så glada för detta ovanliga men verkligen hedersamma uppdraget och det känna så roligt att få vara en del av att sätta Svenska Lappland och Jokkmokk på kartan även sett ut ett kosmetiskt perspektiv.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden vftCcy:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-09-30
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.