c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika ? 40 barn 2 fröknar

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

Ingen kan göra allt, tillsammans kan vi hjälpas åt att göra lite! Vi har ingen ambition att förändra världen i grunden. Vi har däremot en ambition och en tro att vi på riktigt kan göra skillnad i det lilla. Genom c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika, Philippe Town Ship Kåkstäder, har vi under de senaste tre månaderna försett 40 barn med mat, medicin och material till undervisning. Vi har även sett till att två kvinnor fått lön under fyra månader för att ta hand om barnen!

Philppie Township så arbetar vi tillsammans med organisationen African Sunrise Volunteering and internship. Vi förser organisationen med pengar så att de kan månatligt ge barnen mat, mediciner och andra förnödenheter.

BIDRA – & VINN 1000 KR 15/6 Genom att göra en order hos oss! Vi skänker 50 kr av din order direkt till vårt änglaprojekt! EN AV ER vinner dessutom 1000 kr i presentkort på c/o Gerdprodukter i vår webshop! Vinnaren meddelas på måndag den 17/6.*

Vårt mål är att säkra 15 000 kr som kommer räcka till ytterligare 3-4 månader för dessa 40 personer!

I Jokkmokk kommer vi under den 15/6 ha ett stort event på vår fabrik med olika happenings till förmån för vårt änglaprojekt! SÅ – Vi har inga % idag, men, ni bidrar alla till vårt projekt genom att engagera er! <3

TILL SHOPPEN

*så här drar vi vinnaren. Av alla er som lägger en order den 15/6 så tar vi era ordernummer och skriver upp dem på en lapp. Vår bästa koordinator drar en vinnare. Vi meddelar er personligen via mail om ni vunnit och på c/o Gerds Story på instagram.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gkQMRJ:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-06-15
Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

Storfavorit på kampanj - Unisex deodorant

℅ Gerds Unisex deodorant har kommit att bli en riktigt storfavorit bland många som söker en effektiv och naturlig deodorant. Den feedback som vi får från er kunder är att det är en av få naturliga deodoranter som verkligen fungerar.
SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

SOMMARENS UNDERBARA ERBJUDANDEN & KAMPANJER

Vi har laddat upp med härligt somriga erbjudanden som vi vet att ni kommer att tycka om! Alla erbjudanden finns att köpa på careofgerd.se och hos de återförsäljare som tagit in kampanjerna. Ta hand om er och unna er en stund av egentid under sommaren 2020.
Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Tipsen från c/o Gerd Live - MANLIG HUDVÅRD

Manlig hud skiljer sig en hel del från kvinnlig hud. Som regel är den manliga huden ofta tjockare och innehåller mer kollagen, män har oftare en fetare hud och får därför mindre rynkor. Den manliga huden drabbas lättare av akne och orenheter vilket ställer andra krav på framför allt peeling och konsistens på krämer.