c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika ? 40 barn 2 fröknar

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika - 40 barn 2 fröknar

Ingen kan göra allt, tillsammans kan vi hjälpas åt att göra lite! Vi har ingen ambition att förändra världen i grunden. Vi har däremot en ambition och en tro att vi på riktigt kan göra skillnad i det lilla. Genom c/o Gerds Änglaprojekt i Sydafrika, Philippe Town Ship Kåkstäder, har vi under de senaste tre månaderna försett 40 barn med mat, medicin och material till undervisning. Vi har även sett till att två kvinnor fått lön under fyra månader för att ta hand om barnen!

Philppie Township så arbetar vi tillsammans med organisationen African Sunrise Volunteering and internship. Vi förser organisationen med pengar så att de kan månatligt ge barnen mat, mediciner och andra förnödenheter.

BIDRA – & VINN 1000 KR 15/6 Genom att göra en order hos oss! Vi skänker 50 kr av din order direkt till vårt änglaprojekt! EN AV ER vinner dessutom 1000 kr i presentkort på c/o Gerdprodukter i vår webshop! Vinnaren meddelas på måndag den 17/6.*

Vårt mål är att säkra 15 000 kr som kommer räcka till ytterligare 3-4 månader för dessa 40 personer!

I Jokkmokk kommer vi under den 15/6 ha ett stort event på vår fabrik med olika happenings till förmån för vårt änglaprojekt! SÅ – Vi har inga % idag, men, ni bidrar alla till vårt projekt genom att engagera er! <3

TILL SHOPPEN

*så här drar vi vinnaren. Av alla er som lägger en order den 15/6 så tar vi era ordernummer och skriver upp dem på en lapp. Vår bästa koordinator drar en vinnare. Vi meddelar er personligen via mail om ni vunnit och på c/o Gerds Story på instagram.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden LU6JXw:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2019-06-15
Piggapodden - c/o Gerd om kraften i de norrländska superbären

Piggapodden - c/o Gerd om kraften i de norrländska superbären

c/o Gerd har många duktiga återförsäljare runt om i landet - i Jönköpingstrakten hittar vi Katarina som driver Piggabutiken som både fysiska butiker och online. Tillsammans med sitt team leverera de service på hög nivå! En av c/o Gerds grundare, Johan, besökte deras podd, Piggapodden och här kommer avsnitt 9.
Jokkmokks vintermarknad våra event!

Jokkmokks vintermarknad våra event!

4 - 8 Februari går Jokkmokks vintermarknad av stapeln. Som vanligt har vi en rad olika event och händelser som sker på Skönhetsfabriken. Vi känner hur det så kända marknadspirret börjar ge sig tillkänna i våra kroppar!
Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Ta höjd för 2020 - Haka med c/o Gerd på en springutmaning!

Vi får det matat till oss, om och om igen och forskarna är eniga! Att röra på sig är essentiellt för psykisk och fysisk hälsa. Det finns inget som inte blir bättre med rörelseglädje och träning! Men, ibland kan man behöva en motivation för att komma igång, för att ta steget, för att bara så att säga, gört!