Curly Girl med c/o Gerd ? 8 steg till lyckliga lockar

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Curly Girl med c/o Gerd - 8 steg till lyckliga lockar

Har ni hunnit hänga med på den senaste trenden som pikar världen om just nu? Curly Girl syftar till att släppa lockarna fria och få ett vackert wash and go hår! Är det ens möjligt kanske ni tänker som har försetts med naturligt lockigt hår? Yes säger vi! För att bli framgångsrik behöver du bara följa våra 8 steg som består av 4 stycken SLUTA GENAST, en MOTIVATION samt 3 STYCKEN RÅD.

GÖR SÅ HÄR!

Fyra sluta genast

- Lägg bort alla värmeverktyg som du äger. Så länge du är en curly girl så kan INGA värmeverktyg användas. Då menar vi verkligen bokstavligt talat inga, noll, zero!

- Tänk bort allt vad schampo heter i den möjligaste mån. Nu är våra c/o Gerd schampon väldigt skonsamma, men använd max en gång i veckan.

- Kasta ut, eller ge bort, alla silikonprodukter.

- Ge bort alla kammar, borstar, allt som har med nån form av redskap att sätta i ditt hår!

Skapa motivation

Alltid när man börjar med något nytt så kan motivationen tryta! Ett supertips är att googla curly girl, före och efter, kika på Youtubeklipp för inspiration. Din hårtransformation kommer ta lite tid – men, det kommer vara värt det. 

Tre råd

- Tänk bort allt vad handdukar heter när det kommer till att torka håret! Vrid försiktigt ur all vatten ur håret, vill du ha något som drar ut vattnet lite mer. Använd en t-shirt. 

- B2 Hair Serum är en av dina bästa vänner. Applicera i fuktigt hår när du har kommit ur duschen. Skölj inte ut! När håret har torkat en aning, mixa B2 Hair serum och 10/10 Hair Wax Salt Definition SOFT

- Färgar du håret? Gå till en ekofrisör och gör det eller så köper du naturliga färger som henna eller toningar som inte innehåller skarpa kemiska ämnen.

En hel utrensning av håret tar upp till sex månader att göra och det kommer vara utmanade för dig! Men tro oss, du kommer snabbt att märka resultat och din hårkondition och lockar kommer bli spänstigare och vackrare för var dag som går. 

All Lycka! Önskar c/o Gerds frisör, Johan Wiklund Läs mer om vår ekologiska hårvård HÄR


#1
Amanda matti
Det låter ju fantastiskt, men inget shampoo? Ska man inte tvätta håret alls (mer än den enda gången i veckan) eller ska man använda något annat?
2019-06-13 @ 11:57:15
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden BZjaLG:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2019-06-13