GE DINA HÄNDER LITE KÄRLEK

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
GE DINA HÄNDER LITE KÄRLEK

GE DINA HÄNDER LITE KÄRLEK

Har ni tänkt på hur mycket vi använder våra händer ? DAGLIGEN! Vi utsätter dom för både det ena och det andra under en hel dag. Det är sålunda inte alls underligt att vi blir torra och fnasiga om våra stackars händer emellanåt. Så därför är det viktigt att smörja dem dagligen för att de ska hålla sig mjuka, hela och fina.

I vår HAND CREAM CLOUDBERRY, en ekologisk handkräm, har vi komponerat ihop bra ekologiska, vegetabiliska oljor med sheasmör, bivax, C-vitaminrik och väldoftande hjortronfröolja, samt utvalda eteriska oljor. Produkten finns i en handväskvänlig storlek 75 ml och i 500 ml, snygg och funktionell att ha stående på diskbänken eller på handfatet i toaletten.

 Ett bra tips om du är supertorr!

 SPA för händerna:

  1. Blanda 2 -3 msk SAUNA COOL SCRUB med neutral massageolja i en liten skål (oljan funkar även som massageolja för massörer!). Fukta händerna med vatten och skrubba dem med saltblandningen, glöm ej kring naglar, nagelband, ovan-och undersida. Skölj inte av saltet.
  2. Sätt ner händerna i en skål, (som du redan förberett), med varmt vatten en pump C/O GERD BODY SHOWER. Låt händerna vila i handbadet 5 - 6 min.
  3. Nu tvättar du bort saltet från händerna om något finns kvar. Torka av dem med en handduk.
  4. Spraya händerna med ROSE MIST (PH-balanserande, mjukgörande rosvatten med glycerin).
  5. Smörj in rikligt med 24/7 SKIN BALM och sätt på ett par bomullshandskar. Antingen sover du med dem eller så låter du dem vara på 20 min.

 

Du kommer känna dig mjuk och fin om händerna flera dagar. Glöm inte att smörja händerna med Cloudberry Hand Cream varje dag för att bibehålla dem fina.

 

Vill du läsa mer om de rekommenderade produkterna, tryck på produktnamnet, så kommer ni direkt till dem.

 

Anna-Lena Wiklund Rippert


 

 

 

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 4R6nYX:
Kommentarer:
Fortsätt »

Anna-Lena Wiklund Rippert är en av grundarna till C/O GERD. Jag är egenföretagare, mamma, dotter, vän, fru, syster o.s.v. Jag älskar kulturupplevelser av alla de slag: musik, film, konst, böcker, mat (ja jag räknar in det som en kulturupplevelse). Alla dessa saker tillför livet lycka och glädje, de är ett verktyg för att nå andra världar. Min familj och mina vänner är mig alla kära och mycket viktiga.Jag finner stor lycka, lugn och harmoni till kropp och själ av att promenera, jogga, yoga, styrketräna. Det är en stor gåva att ha en frisk och stark kropp. Jag är en nyfiken person och hoppas få behålla den nyfikenheten så länge jag lever. För den har fört mig framåt, gjort att jag vågat prova på nya saker. Jag tror att det kan vara en viktig egenskap för en entreprenör.

Kontakt:

Mail:anna-lena@careofgerd.se

Publicerat: 2019-01-15