Möt Hannah Sjöström ? en av våra största profiler inom naturlig och ekologisk skönhet

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Hannah Sjöström ? en av våra största inom naturlig skönhet

Hannah Sjöström ? en av våra största inom naturlig skönhet

Journalist, författare, influencer och grundare av sajten Naturligt Snygg. En hejdundrande superwoman och en magnifik återförsäljare till c/o Gerd. Låt dig inspireras av Hannah, Naturligt Snygg och dess resa samt deras tips inom den omfattande skönhetsdjungeln.

Det är lätt att förstå varför det har gått så bra för Hannah Sjöström. Hon är rolig som få, påläst, ödmjuk och väldigt mångfacetterad. Vissa människor en möter vet en bara direkt att man gillar för hos Hannah finns det mängder med härlig energi. Och ja, visst tusan gillade jag henne tämligen omgående.

 Hannah är journalist och har över 20 års erfarenhet från press, magasin och kommunikation och driver sedan 2014 skönhets- och inspirationssajten Naturligt Snygg. En portal som är en av de största för ekologisk och naturlig skönhet dit många också kommer när de har frågor och/eller funderingar runt den ekologiska som naturliga gebiten. För att ytterligare framhäva hennes CV har hon även skrivit böckerna ”Naturligt Snygg – så gör du en grön skönhetsdetox” samt nu senast ”Hello Glow -Vägen till strålande hud”. Ni hör ju, helt enkelt mycket många bra. Och medan jag ändå far fram med fina ord måste jag också passa på att lyfta gänget och vännerna runt henne också – Annelie, Peter och Christopher. Ni gör ett förträffligt jobb och det är alltid lika trevligt som enkelt att ha med er att göra. c/o Gerd har funnits med i princip sedan start hos Naturligt Snygg och de tillhör även en av våra främsta återförsäljare. Keep it up!

 Varför ekologiskt? Hur började det och vad fick dig att gå över till ekologiskt?

Jag (Hannah) skrev en del om hållbarhet när jag var featurechef på Metro ca 2008/2009. Under ett besök hos en ekologisk frisör blev jag medveten om hur mycket petrokemiska ämnen och miljögifter som finns i våra skönhetsprodukter. Som beauty junkie blev det ett ganska jobbigt uppvaknande. Men samtidigt blev jag nyfiken och kände mig taggad att göra en grön utväxling, en detox i mitt badrumsskåp och i min sminkväska. Sen dess har huden och håret mått alldeles utmärkt! För fyra år sen startade jag en webbshop tillsammans med mina vänner Annelie, Peter och Christofer i Christofers friggebod. I dag har vi vuxit en del och säljer närmare 60 olika varumärken, varav Care of Gerd har varit med nästan från början.

 

 

På vilket sätt tycker du att ni gör störst skillnad för en grönare och mer miljövänlig värld?

Hos oss har vi valt ut de produkter som vi gillar bäst och som är utan syntetiska ämnen (nagellacken undantagna). På så sätt, att erbjuda en helt grön skönhetsbutik online hoppas vi kunna inspirera fler konsumenter till bättre val för miljön och för sin hud- och hårhälsa. Vi har ju alla en kommunikationsbakgrund och vi tror också på att utbilda våra kunder så därför är vi inte enbart en shop utan också en inspirationsplattform. Och den där inspirationen tar vi gärna ut från våra digitala plattformar ut i verkligheten och skapar roliga kundmöten, tex via vår helt gröna skönhetsmässa Green Beauty Day. 

Vilket är ditt bästa tips till någon som vill göra bra val?

Det är lätt att man blir klyschig när man får såna här frågor och många tipsar om samma saker likt flygresor och plastförbrukning. Men jag skulle vilja skicka med alla en positiv och värmande tanke; om man handlar ekologiska skönhetsprodukter bidrar man till att stötta ekologisk odling och det i sin tur gör våra jordar mer näringsrika. Och det känns grymt för framtiden!

 Vilka ingredienser är big no no:s för er som ni undviker?

Vi försöker undvika alla syntetiska ämnen och som tur är säljer vi enbart naturligt och ekologiskt baserade produkter som redan i sin tillverkning tagit bort värstingarna. Men ska man ge ett allmänt råd så är mineralolja, syntetiska dofter, silikoner och syntetiska konserveringsmedel sånt som aldrig skulle komma innanför min egen dörr. Dels för att de är just syntetiska men också för att de inte tillför huden eller håret något, de är utan näring och de är tveksamma för miljön.

 Vilken är din och era kunders favoritprodukt från c/o Gerd?

Unisex Deodorant utan tvekan! Den tipsar jag ofta om, särskilt till de som klagar över att det inte finns några ekologiska deodoranter som funkar. Men våra kunder gillar också Foot Cream med tea tree och pepparmynta (min egen favorit när det kommer till fräscha fotkrämer), Hand Cream Lingonberry och Body Shower Mandarin. Vi har inte haft ansiktsvården så länge men vi ser redan att Eco Facial Scrub är en riktig storsäljare och det förstår jag, den är grym! Jag är personligen också förtjust i Body Shower Lemongrass och ansiktsrengöringen Eco Clean Face Canola. 

Tack för ett fint samarbete som vi ser fram emot att vidareutveckla än mer över åren!

 

Instagram: @naturligtsnygg.se

Facebook: Naturligt Snygg

Hemsida: www.naturligtsnygg.se

 

Stina Åkerlund

 

Och du! Glöm inte att du kan beställa naturlig deo, ekologisk ansiktskräm, ekologiskt serum och annat från Care Of Gerd!


#1
Emanuel
Hello I am so glad I found your website, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a marvelous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don_t have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic jo.
2020-02-25 @ 15:19:09
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden ZCLjda:
Kommentarer:
Fortsätt »

Stina Åkerlund är Key Account Manager här på c/o Gerd. Jag arbetar och ansvarar således för majoriteten av våra återförsäljare, men även med nya intressenter, samt bygger i detta nu upp en gedigen säljavdelning i vår stora tillväxtsatsning kommande tid.

Vem är jag? Jag är civilekonomen med ett stort estetiskt som kreativt intresse avseende såväl dans, musik, mode, skönhet och mat. Musik och dans har länge varit lite som mina terapier och kan försätta mig i oerhörda känslor av eufori. Vidare har jag alltid älskat mode och skönhet som ett sätt att uttrycka vem jag är och tar det sällan så allvarligt där jag genom åren haft diverse frisyrer som looks då mitt rastlösa jag velat testa något nytt. Speaking of mat, jag är en foodie av rang och det är förmodligen enklaste vägen till att vinna mitt intresse och mitt hjärta.

Jag är en högpresterande doer och har ofta nära till skratt. Jag brinner för kundvård och relationsskapande som är på riktigt och vill ofta överträffa mina kunders förväntningar.Vad jag engagerar mig lite extra i: Feminismen, #metoo-rörelsen samt anti-mobbning.

Kontakt:
Instagram @stinaakerlund

Mail:stina@careofgerd.se

Publicerat: 2018-08-20