c/o Gerds Sverigeturné - I vilken Stad träffas vi?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
c/o Gerds Sverigeturné - I vilken Stad träffas vi?

c/o Gerds Sverigeturné - I vilken Stad träffas vi?

Allt fler konsumenter väljer naturliga och ekologiska produkter - Vi är otroligt stolta över att växa tillsammans med våra fantastiska återförsäljare runt om i landet! Nu beger vi oss på en omfattande Sverigeturné där vi kommer presentera vårt nya koncept för våra befintliga återförsäljare - men, ni som även VILL BLI återförsäljare kommer ha en möjlighet att komma och möta oss på plats!

MORGONTIDEN 09.00 - 12.00: För våra befintliga återförsäljare.

Här går vi igenom vårt nya mycket uppskattade sätt att arbeta med tillsammans med er, vi berättar om nyheter, fräschar upp produktkunskaperna och ger er en energiboost för hösten! Eventet är helt kostnadsfritt och vi ser att du som återförsäljare till c/o Gerd deltar på detta event.

EFTERMIDDAGSTIDEN 13.30 - 16.00: För er som är intresserade av att bli återförsäljare till c/o Gerd.

Har du funderat på att bli återförsäljare till c/o Gerd och till naturliga och ekologiska skönhetsprodukter? Vi vill önska er varmt välkomna på detta kostnadsfria informationsträff där vi berättar om varumärket, kort om våra produkter, vår filosofi och vårt mycket omtyckta sätt att arbeta på! Vi ser framemot att träffa just dig! 

VILKA FÅR SÄLJA C/O GERD?

Vi har sju olika serier och har en bred och fin portfolio av produkter. Tillhör ni någon av dessa är ni varmt välkomna på något av våra event.

SALONGER (Frisör, massör, hudterapeut, spaterapeut, terapeut inom friskvård, nagelteknolog, medicinsk fotvårdare, yogastudio)

SPA (Spahotell, dagspa)

LIFESTYLE (Butiker med lifestylesortiment)

HOTELL (Boutiquehotell/ Slott och Gårdshotell)




Om du har webshop:
För att få sälja c/o Gerds produkter i en webbshop måste du ha en fysisk butik och vara i vår kundkategori ”Professional.” Så- har du enbart webshop så vill vi inte uppta din tid utan ger dig istället den informationen och kravställningen redan nu. Glöm dock ej bort att det går att få möjlighet att sälja våra produkter via webbshop om ni blir duktiga återförsäljare till oss över tid. Denna gränsdragning görs till en början för att vi ej vill bli för utvattnade på nätet och även för att värna om våra befintliga återförsäljare på diverse hemsidor idag.



- BOKA HÄR VILKEN STAD & TID DU VILL KOMMA TILL-

Ditt namn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
E-post:
Telefonnummer:
Jag arbetar på en:
Vilken stad:
Vilken tid:





FRÅGOR: Ring Stina Åkerlund på 070-389 24 30 eller maila stina@careofgerd.se

PS. Kan ni inte hålla ut tills något av eventen kör igång och vill starta tidigare med oss? Ta kontakt med oss direkt eller så skickar ni in er intresseanmälan här > TILL INTRESSEANMÄLAN



LOKAL - VI MEDDELAR ER PÅ VILKET HOTELL VI TRÄFFAS PÅ I RESEPKTIVE STAD! 


Och du! Glöm inte att du kan beställa ekologisk hudkräm, ekologiskt shampoo, ekologiska hårprodukter och annat från Care Of Gerd!





Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden wHVeeA:
Kommentarer:
Fortsätt »

Stina Åkerlund är Key Account Manager här på c/o Gerd. Jag arbetar och ansvarar således för majoriteten av våra återförsäljare, men även med nya intressenter, samt bygger i detta nu upp en gedigen säljavdelning i vår stora tillväxtsatsning kommande tid.

Vem är jag? Jag är civilekonomen med ett stort estetiskt som kreativt intresse avseende såväl dans, musik, mode, skönhet och mat. Musik och dans har länge varit lite som mina terapier och kan försätta mig i oerhörda känslor av eufori. Vidare har jag alltid älskat mode och skönhet som ett sätt att uttrycka vem jag är och tar det sällan så allvarligt där jag genom åren haft diverse frisyrer som looks då mitt rastlösa jag velat testa något nytt. Speaking of mat, jag är en foodie av rang och det är förmodligen enklaste vägen till att vinna mitt intresse och mitt hjärta.

Jag är en högpresterande doer och har ofta nära till skratt. Jag brinner för kundvård och relationsskapande som är på riktigt och vill ofta överträffa mina kunders förväntningar.Vad jag engagerar mig lite extra i: Feminismen, #metoo-rörelsen samt anti-mobbning.

Kontakt:
Instagram @stinaakerlund

Mail:stina@careofgerd.se

Publicerat: 2018-08-09