Möt allas våra pigga och grymma tjejer på Piggabutiken

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Möt allas våra pigga och grymma tjejer på Piggabutiken

Möt allas våra pigga och grymma tjejer på Piggabutiken

På piggabutiken är hälsa en helhet beståendes av såväl det inre och det yttre, det ena ej utan det andra och bägge i total symbios. De har en enorm bred kompetens och du hittar dem på webben på www.piggabutiken.se men även i dess två fysiska butiker i Tranås samt i Nässjö. Har ni vägarna förbi ? passa på att unna er en behandling eller varför inte köpa någon av våra produkter som finns på plats!?
Jag har besökt bägge butikerna och det första jag slogs av när jag träffade alla tjejerna var vilken härlig energi de har tillsammans.

Alla brinner de för hälsa och bra val på olika sätt och efter att ha sett dem hanterat ett större antal kunder så blir ens servicehjärta lite varmare för här är det kundvård på hög nivå där många besökare är återkommande kunder. Här hittar du hudterapeuter, hälsorådgivare, kostrådgivare, bicom terapeuter samt arbetsterapeuter och jag lovar - kunskapen är väldigt hög.

Som grädde på moset har de även flertalet behandlingar du som kund kan ta del av inom massage, för ansiktet, inom makeup men även för fransar. Du hittar egentligen det mesta här men det jag framför allt vill slå ett slag för är dess genuina approach gentemot kunderna där konsultationerna ofta är gedigna för att det ska bli rätt på riktigt. Det är en fröjd att få arbeta med er och vi på c/o Gerd är så glada för er snabba framfart vad gäller våra produkter. Keep it up!

Möt Katarina, en utav grundarna för Piggabutiken AB och en oerhört duktig terapeut.

Varför ekologiskt? Hur började det och vad fick er att välja ekologiskt?

För oss har ekologiskt alltid varit ett självklart val. Även om intresset alltid funnits blev det på en helt annan nivå när min dotter Vendela föddes 2001 menar Katarina. Då lusläste jag på alla produkter och ni som har barn kan säkert känna igen er i detta. När vi köpte butiken i Nässjö 2003 så var det självklart att vi skulle hålla oss till naturliga och ekologiska produkter. När vi sedan tog över ytterligare en butik i Tranås så kände vi att nästa steg var att starta en webbshop, ett sätt att nå ut med vårt budskap ännu längre. Alla som arbetar hos oss har ett genuint intresse för ekologiskt och då blir det väldigt naturligt att man väljer produkter som är snälla både mot människa och miljö.

På vilket sätt tycker du att ni gör störst skillnad för en grönare och miljövänligare värld?

Jag skulle säga att vi gör störst skillnad genom att vi ställer otroligt höga krav på våra produkter. För oss räcker det inte med att en produkt är ekologisk utan vi ser till alla aspekter. En produkt som är ekologisk kan tex vara testad på djur eller bara innehålla några få procent av naturliga ingredienser som inte räcker för oss. Vi vill värna om både människor, djur och miljö. För oss är det viktigt att miljöarbetet speglas hela vägen från en råvara, produktion, transport och emballage från våra leverantörer. Ett arbete som hela tiden pågår och förbättras. I vårt interna arbete minimerar vi också användningen av plast. Vi väljer kartonger och fyllnadsmaterial av återvunnen fiber. Vi återvinner också så mycket emballage som möjligt.

Vilket att ditt bästa tips till någon som vill göra bra val?

Jag tycker att man som konsument ska våga vara kritisk när du gör dina val. Är produkten verkligen helt ekologisk? Hur ser tillverkaren av produkterna på djurtest? Ställ frågor och nöj dig inte förens du får de svar du vill ha! Marknaden har fullkomligt exploderat när det gäller ekologiska produkter, vilket mestadels är bra. Däremot så marknadsför många företag sina produkter som ekologiska trots att det faktiskt bara är en liten procent som fyller det kravet. Här måste konsumenten våga ställa höga krav. Jag tycker också att kunderna ska jobba med helheten, att se både till insidan och utsidan. Det är såklart jättebra att man är noggrann med sina hudvårdsprodukter men tänk också på vad du fyller på med inifrån.

Vilka ingredienser är big no no:s för er som ni undviker?

Vi tänker ofta att det vi ska lägga på våran hud också ska gå att stoppa i munnen. Huden är vårt största organ och det vi lägger på den tas upp och går därför in i kroppen. Det finns många ämnen som vi väljer bort och vi granskar alltid hela företaget innan vi inleder ett samarbete för att vi ska känna oss trygga med att de har samma värderingar som oss. Just nu undrar många kunder om våra produkter innehåller microplaster eller parabener där svaret givetvis blir nej.

Vilken är din och era kunders favoritprodukt från c/o Gerd?

Bland många bra produkter kan alla enas om att B2 Hair Serum är fantastiskt! Tror faktiskt att alla som arbetar här använt det och varit nöjda. Vi gillar de många funktionerna det har, att det fungerar bra i alla hårtyper och att man känner skillnad!

I salongen är Cloudberry facial mask en favorit hos många, en mask som ger näring och lämnar huden supermjuk. De flesta kunderna behöver fukt och där känner kunderna verkligen skillnad när de lämnar vår salong. När kunderna ligger med en ansiktsmask passar vi också på att ge händerna en härlig inpackning genom att lägga några droppar Cloudberry facial oil tillsammans med Cloudberry facial mask på handryggen. Då händerna konstant är utsatta för tex vatten och sol så är det viktigt att ibland skämma bort dem lite extra. Detta kan du enkelt också göra hemma någon gång i veckan. En annan stor favorit är också nya Anti-pollution mask som vi använder i salongen, en mask som gör skillnad!

Instagram: piggabutiken_tranas eller piggabutiken_nassjo

Facebook: Piggabutiken.se – Naturlig hudvård & hälsa

Hemsida: www.piggabutiken.se


Stina Åkerlund

Glöm inte att du kan beställa naturlig deo, ekologisk ansiktskräm, ekologiskt serum och annat från Care Of Gerd!

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6hmuPM:
Kommentarer:
Fortsätt »

Stina Åkerlund är Key Account Manager här på c/o Gerd. Jag arbetar och ansvarar således för majoriteten av våra återförsäljare, men även med nya intressenter, samt bygger i detta nu upp en gedigen säljavdelning i vår stora tillväxtsatsning kommande tid.

Vem är jag? Jag är civilekonomen med ett stort estetiskt som kreativt intresse avseende såväl dans, musik, mode, skönhet och mat. Musik och dans har länge varit lite som mina terapier och kan försätta mig i oerhörda känslor av eufori. Vidare har jag alltid älskat mode och skönhet som ett sätt att uttrycka vem jag är och tar det sällan så allvarligt där jag genom åren haft diverse frisyrer som looks då mitt rastlösa jag velat testa något nytt. Speaking of mat, jag är en foodie av rang och det är förmodligen enklaste vägen till att vinna mitt intresse och mitt hjärta.

Jag är en högpresterande doer och har ofta nära till skratt. Jag brinner för kundvård och relationsskapande som är på riktigt och vill ofta överträffa mina kunders förväntningar.Vad jag engagerar mig lite extra i: Feminismen, #metoo-rörelsen samt anti-mobbning.

Kontakt:
Instagram @stinaakerlund

Mail:stina@careofgerd.se

Publicerat: 2018-08-06