Möt Clarion Hotel Sense ? Luleås pärla till spahotell

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Möt Clarion Hotel Sense ? Luleås pärla till spahotell

Möt Clarion Hotel Sense ? Luleås pärla till spahotell

Om ni befinner i Luleå måste ni besöka detta ljuvliga hotell som vi är helhetsleverantörer till på dess spa. Spat har ett tema som speglar de fyra årstiderna som du både kan se och känna när du besöker dem. Enjoy, big time!
Här får du uppleva spat med alla dina sinnen. Clarion Hotel Sense utlovar något extra och är genomtänkt där såväl belysning, dofter och behandlingar helt följer berörd säsong. Deras underbara upplevelsedusch tar dig igenom hela året och i basturitualerna kan du känna årstidens växlingar. Varma källan representerar en ljum sommarnatt och i tvagningsrummet skrubbar du bort den dagliga stressen med säsongsanpassade produkter. Behandlingarna är även döpta utefter säsonger och Luleås skärgård men även utefter nationalparkerna i omnejd. Vem vill exempelvis inte ta del av en midnattssolsbehandling eller varför inte en norrskenskur? Ni hör ju. Värd att besöka flera gånger om med ett fantastiskt gäng i spetsen som vi är väldigt stolta över att få arbeta med under så många år som vi gjort. Möt Emma som har arbetat på Clarion Hotel Sense i princip sedan start vintern 2014. Hon är utbildad massageterapeut, spaterapeut och hälsovägledare och är sedan hösten 2017 spachef här.

Varför ekologiskt? Hur började det och vad fick er att välja eko?

Vi ville ha något i tiden och något som passade in på Clarion Hotel Sense då hela hotellet är inspirerad av de fyra årstiderna. Givetvis vägde det facto att det är närproducerat in i beslutet då Jokkmokk inte ligger långt från Luleå och att allting också produceras där. Många gäster älskar just det, ekologiska och närproducerade produkter, lite exotiskt för gäster som inte är från norr. Vi är stolta över att vi valde att arbeta med just c/o Gerd.

På vilket sätt tycker du att ni gör störst skillnad för en grönare och mer miljövänlig värld?

Hela hotellet jobbar för ett bättre miljöarbete. På spa och resten av hotellet försöker vi jobba med miljömedvetna val där vi ser över vilka produkter som används vid städ, hur våra transporter ser ut, hur vi kan minska avfall samt vilka ekologiska val det finns på frukosten samt även i vårat spa – från ritual till behandling. Vi har även evenemang där vi möter andra och samtalar och har föreläsningar där vi alla får lära oss mer om miljö- och hållbarhetsfrågor.

Vilket är ditt bästa tips till någon som vill göra bra val?

Våga testa ekologiskt men var kritisk. Ta dig tid att kolla igenom produktens innehåll och få en kännedom om vilka ingredienser man bör undvika. Man behöver inte vara expert och ej heller kunna varenda ingrediens men att vara lyhörd och ha en viss kännedom hjälper en mycket på vägen.

Vilka ingredienser är big no no:s för er som ni undviker?

Sedan vi bytte från Sauna Birch Scrub i saltform till Sauna Birch Scrub i sockerrörstub i ritualen så har vi fått en del frågor om det är mikroplaster i skrubben. Här kan vi enat svara: ”Nej, nej och nej - det skulle aldrig komma på frågan”. Istället så berättar vi stolt om den fantastiska skrubben som är helt ekologisk likt alla andra av c/o Gerds produkter och att det i detta fall är aprikoskärnor som peelar huden och ej plaster. En produkt som är bra för huden men också för miljön – det gillar vi!

Sedan är det fantastiskt att hotellet arbetar för mer miljömedvetna val generellt. För att nämna en så har vi valt bort palmoljan som är dålig för regnskogen och som nu får stå kvar istället för att skövlas.

Vilken är din och era kunders favoritprodukt från c/o Gerd?

En personlig favorit hos oss är jojobaoljan, en allroundolja som verkligen funkar till allt. Till hela kroppen och ansikte, som makeup-borttagning och till efter rakning där den verkar lugnande. Det är fantastiskt då den är väldigt vårdande och man har torra partier. Deodoranten är även den en storsäljare.

Gästerna älskar även Eco Facial Scrub som vi har i ritualen. Den är fantastisk då kunderna sitter i bastun med detsamma plus att den har fler goda egenskaper även för exempelvis skrubbning av händerna. I behandlingarna är det många som fastnar för Muscle Liniment som vi brukar avsluta vår massage med. När de sedan hoppar in i bastun med denna så får kunderna en längre effekt av massagen och således maximal avkoppling för musklerna. Många är supernöjda och köper ofta med sig den hem efteråt. Som synes, många produkter är favoriter hos oss och för våra kunder.

Tack Emma och ni andra på Sense för att ni helt enkelt är så mycket många bra, alltid är lätta att ha att göra med och för att vi får fortsätta växa med er. Make sure to visit when in Luleå och handla även med er en produkt eller tre i dess shop vet jag!

Instagram: @clarionhotelsense

Facebook: Clarion Hotel Sense

Stina Åkerlund

Glöm inte att du kan beställa ekologisk hudvård, ekologisk massageolja, ekologisk handsprit och annat från Care of Gerd!

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6yeh2Y:
Kommentarer:
Fortsätt »

Stina Åkerlund är Key Account Manager här på c/o Gerd. Jag arbetar och ansvarar således för majoriteten av våra återförsäljare, men även med nya intressenter, samt bygger i detta nu upp en gedigen säljavdelning i vår stora tillväxtsatsning kommande tid.

Vem är jag? Jag är civilekonomen med ett stort estetiskt som kreativt intresse avseende såväl dans, musik, mode, skönhet och mat. Musik och dans har länge varit lite som mina terapier och kan försätta mig i oerhörda känslor av eufori. Vidare har jag alltid älskat mode och skönhet som ett sätt att uttrycka vem jag är och tar det sällan så allvarligt där jag genom åren haft diverse frisyrer som looks då mitt rastlösa jag velat testa något nytt. Speaking of mat, jag är en foodie av rang och det är förmodligen enklaste vägen till att vinna mitt intresse och mitt hjärta.

Jag är en högpresterande doer och har ofta nära till skratt. Jag brinner för kundvård och relationsskapande som är på riktigt och vill ofta överträffa mina kunders förväntningar.Vad jag engagerar mig lite extra i: Feminismen, #metoo-rörelsen samt anti-mobbning.

Kontakt:
Instagram @stinaakerlund

Mail:stina@careofgerd.se

Publicerat: 2018-07-23
Vad är lycka?

Vad är lycka?

Att få sitta och meditera med en kopp kaffe i handen på en bergklack eller stubbe i skogen slår det mesta.
Ida Kjos favoriter!

Ida Kjos favoriter!

När vi går från höst till vinter så behöver vi tänka till om vilka produkter vi använder. I Norden blir huden lätt fuktfattig varpå man lätt kan uppleva att huden blir torr och fnasig. Här visar Ida Kjos hennes favoriter för att möta vintern med en hud i balans.