Hemmamassage - mer helande än vad du kan tro!

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Hemmamassage - mer helande än vad du kan tro!

Hemmamassage - mer helande än vad du kan tro!

Det närmar sig sommartider - för er som har en partner kommer här några tankar om kravlös närhet.

Visst är det lätt att vi bara tar varandra för givet. Man finns liksom bara där, tillhands, i vått och i torrt. Eller gör vi? I början av de flesta relationer finns det tid och rum för de där lilla extra. Omhändertagandet, det fina. Sen kanske det kan gå över i något annat som i mångt kan vara så mycket djupare. Testa att helt utan någon som helst agenda att ge din partner en massage. En handmassage, en fotmassage, en helkroppsmassage. Testa att dränka in skalpen med mild doftande massageolja och arbeta med ömsom hårda, ömsom mjuka fingertoppar.

Det händer något när vi tar på varandra. Det är bara ett faktum vi inte kan bortse ifrån. För er som är och för oss som kanske någon kommer gifta oss borde de ingå obligatoriska löften vid en vigsel om närhet utan krav. Vi tar på varandra, vi ser varandra, vi finns till för varandra!

Fram med massageoljorna nu! Vad väntar ni på? O har ni inte oljor så hitter ni dem HÄR

Johan Wiklund


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden tBVT39:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2018-06-24