Namnlöst blogginlägg

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Elles yogamorgon under himlen

Elles yogamorgon under himlen

När ELLE hör av sig och undrar om c/o Gerd vill vara med i deras goodiebag för deras nya satsning ELLE Balans så blir man glad! Självklart ville vi det! Här kommer en liten sneak peak från deras underbara stund uppe på At Sixs fantastiska Tak. Här kan du läsa vad Lisa Arnell skriver -
Av Lisa Arnell

För att fira att nya magasinet ELLE Balans nu finns i butik bjöd vi in till en exklusiv yogamorgon. Med himlen som tak ledde Johanna Ljunggren/Detoxlife ett yogapass på Tak Stockholm – och efteråt följde en lyxig brunch signerad Frida Ronge.

Foto Evan Pantiel

Tillsammans med vår partner Filippa K Soft sport bjöd vi in 25 utvalda personer till en yogamorgon på terrassen på Tak. Med utsikt över Stockholm tog Johanna Ljunggren, mer känd som Detoxlife, oss genom ett pass Vinyasa flow.

Efteråt bjöds alla på en brunchbuffé signerad Frida Ronge – och den var verkligen något utöver det vanliga. Se de fina bilderna på maten här nedanför (och den var minst lika god att äta som vacker att se på!).

Alla gäster fick med sig en lyxig goodiebag hem, med gåvor från Filippa K Soft sport och flera andra sponsorer – och så klart nya numret av ELLE Balans. Se alla inspirerande bilder från eventet här.

Om du också blir sugen på att skämma bort dig själv så hålls de här passen på Tak varje lördagsförmiddag (och tisdag), läs mer och boka på tak.se.


Foto Evan Pantiel

Artikeln kan du läsa här:https://www.elle.se/yogamorgon-under-himlen-och-efterfoljande-lyxbrunch/

c/o Gerd

Glöm inte att du kan beställa ekologisk hudvård, ekologisk shampoo, ansiktskräm och annat från Care of Gerd!

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden TFRzR7:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2018-06-23