Inspirerande möten - en konst i social mediamedvetenhet

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Inspirerande möten - eller social mediamedvetenhet

Inspirerande möten - eller social mediamedvetenhet

De senaste två veckorna har mina dagar kantats av många nya möten med människor jag aldrig tidigare träffat. Jag har hunnit med att vara både ute i Europa men även här hemma i Sverige. Jag vill tro att min senaste utmaning till mig själv har gett en spännande effekt - närmare möten!
Än den ena än den andra forskningsrapporten visar om hur belöningssystemen i våra hjärnor kickar igång så snart vi har vår kära telefon i vår närhet. En liten tjuvkik, kanske ett litet gilla på det senaste inlägget, må-bra-hormonerna sjunger i kroppen. Jag har sakta men säkert börja förbereda mig för sommarens snart nalkande semester. I tanken bor en önskan om att vara mindre uppkopplad. Det har vart aktiva val som har gjort att jag har lämnat min telefon i flygplansläge när jag har möte eller när jag sitter upptagen. Jag har velat ha full fokus på dem jag pratar med och inte bli störd av burrande kittlingar från telefonen. Kanske är det min vilja om att detta är det rätta som gör att jag tycker att jag har fått närmare möten, härliga interaktioner, ärligare samtal - eller så är det så enkelt att jag slappnar av undermedvetet när jag inte är lika nåbar för sociala mediers uppmärksamhet.

Nu kommer jag inte på något sätt göra mig onåbar eller sluta uppdatera mig på sociala medier, jag tror kort och gott det handlar om att finna en skön balans mellan detta att vara här och nu på plats och närvarande nu och då i bruset. För mig räcker det kort och gott att lämna min mobiltelefon på hallmöbeln när jag kommer hem och för varje gång jag ska ta mig ett kik så måste jag aktivt ta mig till telefonen, inte ha telefon fastklistrad i min hand vart än jag går.

I Jokkmokk har vi ett ganska bra uttryck - Ni må pröv! Fritt översatt, testa du med!

Ha en underbar onsdag!

Johan Wiklund

Och du! Glöm inte att du kan beställa ekologisk hudkräm, ekologiskt shampoo, ekologiska hårprodukter och annat från Care Of Gerd!

 


#1
Louann
I am not sure where you're getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission. poker
2019-02-06 @ 03:43:48
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden v5A7du:
Kommentarer:
Fortsätt »

Johan Wiklund Det är jag som är en av grundarna till c/o Gerd. Min passion i livet är att försöka leva så nära mig själv som möjligt är. En av de stora anledningarna till att jag var med och grundade c/o Gerd var min övertygelse om att vi på riktigt kan inspirera andra till att göra lite bättre val.

Här kommer jag skriva om mina topp-5 intressen i livet. Hälsa, personlig utveckling, relationer, entreprenörskap samt naturlig skönhet. Jag är frisör, make up artist och ekonom vilket har kommit att vara en perfekt kombination i vår resa med c/o Gerd.

Kontakt:
Instagram @johan.wiklund
Linked in: Johan Wiklund
Mail: johan@careofgerd.se

Publicerat: 2018-06-13