Helheten med träning

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Helheten med träningen

Helheten med träningen

Att äta sunt och träna går liksom hand i hand. Vi kan lägga mycket pengar både på att få i oss rätt proteinpulver, kosttillskott och mat. Det väljs med omsorg. Variationen på träningsformerna är nästintill oändliga. Det går att välja mellan explosiva gympass eller mer statiska former av yoga och mer därtill. Vill man så är det väldigt enkelt att fylla sin vecka med olika varianter, för att få till olika dynamik i sin träning. Detta håller jag på med just nu.
Två gånger i veckan tränar jag en form av pilates som utövas på en maskin som heter megaformer, detta på BeCore. Det är en statisk form av träning som utmanar musklerna i hela kroppen under ca 55 minuter, man blir stark som en oxe av det :) Sedan går jag på mina egna små rundor på en större gymkedja, där jag kör fritt efter mina egna behov. Så har jag smått tagit upp min löpning igen och springer utomhus. För att komplettera det hela har jag en personlig tränare två gånger i veckan. Han håller till i ett av stadens mer lyxiga gym. Där behöver man inte ha med sig varken lås eller handduk. Jag har heeela gymmet, omklädningsrummet och bastun för mig själv och jag får ut det mesta av allt. Det här gymmet ligger på det relativt nyöppnade hotellet AT Six. Det var efter mitt första pass med Alexander Larsson, en för övrigt fantastisk investering i min kropp (http://lapt.se/), som jag upptäckte en stor bonus som fick mig att börja fundera på det jag ska berätta om nu.

När jag klev in i den rymliga duschen upptäckte jag att detta gym tillhandahåller duschgel, schampo och balsam av märket Care Of Gerd! Kul grej tyckte jag, eftersom jag skriver här och det var lite oväntat. Jag tvättade håret med Blueberry Schampoo och sedan drog jag i balsamet och klev in i bastun.

Därinne började tankarna gå till att jag ofta sett människor välja allt kring sin träning med stor omsorg. Kläderna ska vara rätt liksom maten. Där finns en medvetenhet som tillämpas noga för att det ska vara så optimalt för hälsan. Men så fort det rör sig om hudhälsan så har jag kunnat se att samma medvetenhet saknats. Vilket, om man tänker efter, kan te sig lite märkligt, eftersom det på något vis är huden som ändå återger det visuella resultatet av träningen och som är stor del av den. Det är genom den vi svettas och andas när vi tränar och den ska anpassa sig elastiskt efter kroppens förändringar. Just detta är anledningen till att jag blev positivt överraskad när jag såg Care Of Gerd produkterna i duschen. Någon har tänkt ett steg längre, äntligen! För självklart vill jag fortsätta att "nära" kroppen med naturligt/ekologiskt även när jag tvättar den och smörjer in. Det blir liksom optimalt i kombination med god kost och träning. För det är väl ändå helheten som gör den stora skillnaden tänker jag. :)

Iván Valencia 

Psst… Glöm inte att du kan beställa ekologisk hudvård, ekologisk massageolja, ekologisk handsprit och annat från Care of Gerd!

 


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gEKcCM:
Kommentarer:
Fortsätt »

Iván Valencia Jag är hudvårdsnörden som förvandlade mitt stora intresse till mitt jobb. Under ca 16 års tid har jag arbetat med hudvård och skönhet. Bakom mig har jag uppdrag för några av de mest kända varumärkena på marknaden, internationella men även svenska. Jag är en av medgrundarna till Organic Beauty Awards. Min passion för naturlig/ekologisk hudvård leder mig till att ständigt söka nya vägar att promota just det, hållbar hudvård.

Kontakt:
Hemsida: Iván Valencia Publicerat: 2018-05-29