Så här tar du hand om söndertvättade händer <3

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Så här tar du hand om söndertvättade händer <3

Så här tar du hand om söndertvättade händer <3

Vi får många frågor nu om vilken handkräm som är bäst när man får torra händer av allt handtvättande. Till att börja med. SLUTA INTE att tvätta händerna samt att använda handsprit. Vi har satt ihop våra bästa tips om hur man tar hand och vårdar ömma och torra händer.

Vi brukar säga så här - det finns tre olika faser när ens händer signalerar att de har fått för mycket. I de olika faserna kan man göra lite olika saker för att motverka torrheten. Vilken av dessa du tillhör kan du läs dig av rubrikerna.

FAS1. Torra fnasiga händer

Du har en tålig hud som klarar påfrestning av att tvätta händerna ofta. Ta som vana att efter varje gång du har tvättat händerna så smörjer du in dem med handkräm. Handkrämen tar INTE bort nyttan av att du tvättat händerna utan de balanserar och mjukgör huden.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

Lingonberry Hand Cream 75 ml, Ekologisk hudkräm - Perfekt att ha med sig i väskan

Lingonberry Hand Cream 500 ml - Perfekt att ha hemma på köksbordet. Smörj lite nu och då!

Cloudberry Hand Cream 75 ml - Perfekt att ha med sig i väskan

Cloudberry Hand Cream 500 ml - Perfekt att ha hemma på köksbordet. Smörj lite nu och då

FAS2. Torra händer med handsprickor

Det gör ont och är riktigt obeahagligt när händerna krackelerar. I vissa fall kanske man drar sig för att tvätta händerna för att det inte känns behagligt. Precis som alla myndigheter säger ska man tvätta händerna - men du med detta besvär behöver följa upp med följande.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

24/7 Skin Balm 60 ml - Börja med att använda den här som en intensivkur. När du är hemma så smörjer du in rikliga mängder av denna feta salva. Har du ett par bomullshandskar tar du på dig dem. Det passar utmärkt att även sova med händerna i omslag av rikligt med salva och handskar. Förutom detta så rekommendera vi även att du smörjer in dig med handkräm av någon av följande när du har tvättat händerna.

FAS3. Eksemhänder

Har du problem att du får utslag när du tvättar händerna så måste du försöka återfukta händerna UTAN några aktiva substanser och enbart med fukt.

Vi rekommenderar följande produkter: (klicka på produktens namn för att komma till dess sida)

24/7 Skin Balm - använd rikligt dagligen.

24/7 Body Lotion - En ekologisk body lotion som egentligt är tänkt för kroppen. MEN, den går lika bra att använda på händer som behöver återfukt UTAN aktiva substanser eller doft.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 9KSttF:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2020-03-18