Varför naturlig deo?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Varför naturlig deo?

Varför naturlig deo?

Armhålan är ett mycket känsligt hudområde. Har du inte testat naturlig deo än? Om inte, se hit!
Huden i armhålan är tunn och genomsläpplig, och här finns ytliga lymfkörtlar som kan ta upp kemikalier till kroppen. Lymfan rinner igenom hela kroppen och farliga ämnen kan då göra skada. Därför är det viktigt att tänka på vad du applicerar där, särskilt om du tränar mycket och använder deodorant ofta. Eller om du har en nybliven tonåring hemma som ska börja använda deo.
 
Våra deodoranter är helt aluminium-, paraben och alkoholfria! De innehåller alun, som är ett naturligt mineralsalt som hämmar svettproduktionen utan att täppa till porerna. Invänjningsperioden kan ta allt från några dagar till någon månad, men vi rekommenderar att ge dem en chans även om du upplever att deon inte är effektiv på en gång.
 
Finns i originalet Unisex, med en magisk doft av örter och skog, och även som doftfti 24/7 Neutral för den som är extra känslig. Båda passar hela familjen och ger fräschör hela dagen.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden bGmDf4:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-05-15