Bästa BUS-brännan

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bästa BUS-brännan

Bästa BUS-brännan

Brun utan sol-dropparna Arctic Sun Drops är ett måste för alla som är rädda om sin hud.

Solen och värme är riktigt härligt - men se upp för den starka UV-strålningen, särskilt i början av säsongen. Med våra Arctic Sun Drops får man samma fina sommarfräscha resultat som efter några dagar i solen utan att behöva utsätta sig för farlig UV-strålning. Ett måste för alla som är rädda om sin hud.

För bästa resultat – gör så här:

Innan du ska börja fuska fram din bränna gäller det att skrubba bort det gamla för att förbereda huden på det nya. Rengör huden grundligt först, gärna med Eco Clean Face White Clay eller Eco Clean Face Canola. Exfoliera sedan med Eco Facial Scrub och skölj av noggrant.

När du nu ska applicerar soldropparna får produkten ny, fräsch hud att jobba med och kommer att utvecklas mycket jämnare och sitta betydligt längre jämfört med en hud som inte exfolierats på flera veckor. Fördela soldropparna jämnt i ansiktet, hals och dekolletage. Låt det verka över natten.

Önskar du ett kraftfullare resultat applicerar du en gång till innan du går och lägger dig. Kom ihåg att tvätta händerna efteråt. Fyll sedan på varannan till var tredje dag med en ny dos soldroppar som en bronzer och du behåller en riktigt härligt solkysst look och dessutom en hälsosam lyster i ansiktet.

Soldropparna innehåller hyaluron och DHA som reagerar med hudens naturliga aminosyror och ger en jämn och fin färg. De är lätta att applicera och ger förutom ett fräscht och naturligt resultat också en skön återfuktning för huden.


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Mh5atZ:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-05-15