Oslagbar kombo för torrisar

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Oslagbar kombo för torrisar

Oslagbar kombo för torrisar

Kall utomhusluft och torr luft inomhus i kombination gör att huden behöver mer fukt än annars.
Den låga luftfuktigheten och torra inomhusluften gör helt enkelt att hudens övre lager torkar ut snabbare. Och torr hud ökar risken för hudsjukdomar som till exempel eksem.
 
Olika hudprodukter innehåller olika mycket fett där en balm eller en salva innehåller mest, kräm ett mellanting och lotion är mindre fet.
 
24/7 Skin Balm med både bivax och jojobaolja är därför en riktig multiprodukt för torra läppar, nariga nagelband och andra kroppsdelar. Balmen är helt vattenfri och går därför utmärkt att använda även när kvicksilvret sjunker under nollan. Funkar såväl på din lillas kinder som din vovves tassar i kylan.
 
B2 Hair Serum är ett ekologiskt hårserum med silkesprotein och blåbärsfröolja som motverkar vinterstatiskt hår, kluvna toppar och frissighet. Tillsammmans är skin balmen och hårserumet därför en superkombo att investera i i vinter!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden Zbk2ZD:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-29