Gör ditt eget kokosvatten

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Gör ditt eget kokosvatten

Gör ditt eget kokosvatten

Kokosvatten är som naturens egna sportdryck, perfekt före, under och efter träning.
Det vitaminrika vattnet hjälper till att återställa energireserverna och upprätthålla en optimal vätskebalans i kroppen. Av dessa anledningar är det en perfekt dryck att dricka före, under och efter träning.
 
Att konsumera kokosvatten är också ett av de bästa sätten att ta hand om hälsan i matsmältningssystemet. Det hjälper dig också att hålla vikten eftersom det är väldigt mättande. En annan av de positiva hälsoeffekterna med kokosvatten är att denna dryck också kan hjälpa till att balansera blodtrycket.
 
Även din hud kommer att bli mer strålande eftersom det är en riklig källa till antioxidanter, det kan eliminera gifter i kroppen och hjälpa till att motverka ålderstecken.
 
Det finns många färdiga kokosvatten ute i handeln idag. Men genom att göra ditt eget hälsovatten så får du en både billigare och naturligare dryck:
 
Gör såhär:
Tillsätt 200 g riven osötad kokosnöt i 1 liter vatten och låt det stå i en halvtimme. Häll blandningen i en flaska och tillsätt två matskedar råsocker (valfritt). Skaka flaskan för att lösa upp sockret. Sila ner vätskan i en annan flaska. Förvara den i kylskåpet.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden ke3N38:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-29