Rengör du dig rätt?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Rengör du dig rätt?

Rengör du dig rätt?

Ett vanlig miss vid ansiktsrengöring är att man inte använder skrubbkräm eller inte tvättar sig på morgonen.
Huden förnyar sig och släpper döda hudceller när vi sover. Din kudde kan överföra olja och smuts till ditt ansikte, därför är det viktigt att tvätta rent sitt ansikte både morgon och kväll. Huden i vårt ansikte utsätts för luftföroreningar och smink varje dag, så att rengöra huden morgon och kväll med en mild rengöringskräm är därför viktigt.
 
Likaså behöver vi skrubba bort döda hudceller då och då för att göra din hud slätare, renare och mjukare. En skrubb gör också huden mer förberedd och mottaglig för att suga åt sig efterföljande produkter. En regel är att skrubba ansiktet en gång i veckan.
 
Att använda uttorkande produkter som vanlig tvål eller duschkräm är ett annat misstag många gör. De torkar ut huden i ansiktet och rengör inte på djupet på samma sätt. En bra ansiktsrengöring är en produkt anpassad efter just din hudtyp som återfuktar och rengör på djupet på samma gång – utan att torka ut.
 
Eco Clean Face Canola är en mild rengöring i krämform med rapsolja i bas som verkar skonsamt och effektivt och som passar de allra flesta hudtyper. Eco Facial Scrub är en tvåkomponentspeeling med mjölksyra och jojobakorn som också passar de flesta hudtyper. Låt gärna verka ett par minuter innan du sköljer av.
 
En gång i veckan är det också bra att ge sin hud näring i form av en ansiktsmask. Cloudberry Facial Mask innehåller hjortronfröolja rik på c-vitamin och antioxidanter, lugnande kamomill och ringblomma. Det är en lugnande, revitaliserande och fuktgivande mask som inte behöver sköljas av utan kan masseras in i ansiktet och verka under natten för bästa effekt.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden PaxJcS:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-06