Har du en tonåring hemma?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Har du en tonåring hemma?

Har du en tonåring hemma?

När det kommer till hudvård för tonåringar är det oftast "less is more" som gäller.
Tonåringar brukar inte vilja komplicera till saker eller lägga för mycket tid på hudvård och ska därför satsa på enkel och snäll rutin:
 
Gör så här morgon och kväll:
– Rengör huden ordentligt på djupet med Eco Clean Face White Clay. Det är en mild krämrengöring baserad på vit lera för känslig eller obalanserad hy eller för den med akne. Fukta huden och applicera i ansiktet och massera igenom hela ansiktet, skölj av väl med ljummet vatten.
– Smörj därefter in huden med några droppar Pure Jojoba Oil som lugnar och balanserar huden.
 
En till två gånger i veckan:
- Skrubba med Eco Facial Scrub. Skrubben innehåller jojobakorn och mjölksyra som skonsamt rengör och exfolierar bort orenheter. Ett litet tips är att applicera skrubben på de partier som man vill skrubba och låt verka en stund. Då får man en kemisk peeling via mjölksyran. Därefter skrubbar man med jojobakornen.
 
Vid behov:
- Applicera Lingonberry Facial Serum som är ett ekologiskt serum innehållande lingonfröolja och ringblomma och som passar en obalanserad hy. Kan även användas för att punktbehandla eventuella finnar och kvisslor.
 
Låt tonåringen prova sig fram. Flera av produkterna finns i små varianter (10 ml) och är perfekta om man vill testa sig fram vad som passar bäst.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden W2wd9m:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-06