Bivax ? kraftfullt och helande

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Bivax - kraftfullt och helande

Bivax - kraftfullt och helande

Bivax räknas som ett av naturens mest kraftfulla helande medel och har använts i århundraden inom hudvård.
Oavsett din hudtyp eller hudproblem är bivax fullt av fantastiska skönhetsfördelar för din hud och känt för att ha antibakteriella, antisvamp- och antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att lindra hudproblem som rodnad, klåda och svullnad. Bivax är därför en given ingrediens i våra hand- och fotkrämer och balmer.
 
Främsta fördelen är att det hjälper till att bilda en skyddande barriär på huden, låser in fukt och förhindrar att miljöföroreningar kommer in. Vaxet hjälper till att hålla din hud smidig och frisk genom att den skapar en sköld mot vardagens smuts och skräp.
 
Bivax har även kraft att behålla fukten i hudcellerna och hålla dem återfuktade under längre perioder så det hjälper till att skydda huden från att bli torr eller irriterad på grund av exponering av till exempel sol, vind och kyla. Dessutom är bivax rikt på vitamin A, vilket hjälper till att öka kollagenproduktionen för att öka elasticiteten i din hud, vilket minskar ålderstecken över tiden.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden AHFzKW:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2024-02-05