Vad är lycka?

Logga in

Logga in eller skapa ett konto nedan.

Landsväljare

Välj land och valuta bland flaggorna nedan.
  • Sweden
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • USA
  • Europe
  • Outside Europe

Momsväljare

Välj att visa priser med eller utan moms.
Vad är lycka?

Vad är lycka?

Att få sitta och meditera med en kopp kaffe i handen på en bergklack eller stubbe i skogen slår det mesta.
Det är så enkelt, men så underbart. Men kan det verkligen vara så enkelt?
 
Ja, enligt forskning är nyckeln till lycka att skapa små utbrott av positiva känslor i kroppen genom att ta tillvara på små glädjeämnen i sin vardag som till exempel en kaka till kaffet, ett varmt bad, att göra en vänlig gest mot någon utan att förvänta sig något i gengäld, ta hand om ett djur eller leka med barn. Så lyckan kommer likt en boomerang i retur i enkla handlingar du gör.
 
Forskningen hävdar också att det krävs i genomsnitt tre positiva känslor för att upphäva en negativ. Så ett annat tips för att bli lycklig är bland annat att man lär sig att meditera då detta ger oss verktyg att filtrera bort negativa tankar.
 
Vi är med andra ord utrustade med mycket kraftfulla mentala verktyg för att själva skapa tillfredsställelse och lycka i våra liv. Att börja meditera är ett av dem. Att unna sig en god kopp kaffe en annan. Så med andra ord, att dricka kaffe på en bergklack eller stubbe i skogen ÄR lycka.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden dCyNyX:
Kommentarer:
Fortsätt »

c/o Gerd Magazine trendar c/o Gerd magazine håller koll på trender inom hållbar skönhet, mode, entreprenörskap, personlig utveckling och mat. Att skapa nya produkter gör att vi alltid måste ha ett öga mot omvärlden för att se vad som kommer, vad är på gång och vad är trend eller bara en dagslända. Här skriver vi om spännande nyheter

Kontakt:
Instagram @careofgerd

Mail:kundservice@careofgerd.se

Publicerat: 2023-11-07